BAŞKAN KOCAMAZ, MEZİTLİ’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

BAŞKAN KOCAMAZ, “MERSİN’İ HİZMETLERLE DONATACAĞIZ”

BAŞKAN KOCAMAZ, MEZİTLİ’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Burhanettin Kocamaz, Mezitli ilçesinde esnaf gezisi yaptı. Başkan Kocamaz, MHP Mezitli İlçe Teşkilatını ve Mezitli Ülkü Ocaklarını ziyaret ederek, yöneticilerle sohbet etti.

Mersin’in her karışına hizmet götürmek için yola çıktığını belirten Başkan Kocamaz, vatandaşın ilgisine  layık olacaklarını söyledi.

Mezitli’nin en işlek caddelerinde olan GMK Bulvarında esnaf ziyaretinin yanısıra vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kocamaz, yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu kaydetti.

Gösterilen teveccühe  layık olmak için göreve geldiklerinde Mersin’i hizmetlerle donatacaklarını söyleyen Başkan Kocamaz, hizmette yoksun Mersin’i hizmetlerle tanıştıracaklarını vurguladı.

Başkan Kocamaz, “Ben 1994’ten bu yana Tarsus’ta 4. dönemdir belediye başkanlığı yapıyorum ve 20. yılı inşallah seçim döneminde tamamlamış olacağız. Bu dönem zarfında 20 yıllık süre içerisinde hiç iktidar belediyesi olmadık. Ama Tarsus nereden nereye geldi, Tarsus’ta hangi devasa hizmetler yapıldı, Tarsus’un bugüne kadar çözülemeyen hangi sorunları çözüme kavuştu bunu sadece Tarsuslu değil, tüm Türkiye hatta tüm dünya biliyor” dedi.

Belediyelerde “Tarsus Türkiye’de Kalite Yönetim Belgesi almış 3 belediyeden bir tanesidir. Biz işimizi yapıyoruz, bundan sonrada işimizi yapmaya devam edeceğiz. Ben buradan bütün hemşehrilerime şunu belirtmek istiyorum ki; Tarsus Belediyesi hiç iktidar belediyesi olmadan dev hizmetler yapmıştır. Yenice’den Anamur Kaladran’a kadar olan bir bölgede eşit ve adil hizmet vermenin inşallah mutluluğunu yaşayacağız. Tarsus’u örnek alan Mersinli hemşehrilerimiz inşallah bu işin ancak bizimle olduğunu düşünüyorlar. Bizde onların bu teveccühüne, bu desteklerine layık olmanın gayretini güdeceğiz. Mersin’in her yerini hizmetlerle tanıştıracağız” dedi.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Kocamaz, Mezitli MHP İlçe Teşkilatını ve Mezitli Ülkü Ocaklarını ziyaret ederek, yöneticilerle bir süre sohbet etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER