Edinilen bilgiye göre, yargıdaki FETÖ yapılanmasına yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, 'ByLock' programı kullandığı tespit edilen 184 hakim ve savcı açığa alınmıştı. Açığa alınan yargı mensuplarından Mersin Adliyesi'nde görev yapan 3 hakim ve 1 savcı, Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.
Savcılık tarafından tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edilen hakimler Yasemin Yaman, Hilal Ünal Ocak ve Mehmet Nazif Güraslan ile Cumhuriyet Savcısı Mehmet Deyiş tutuklandı.
Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2016, 12:36
3 Hakim 1 Savcı Tutuklandı
Mersin'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 'ByLock' programı kullandıkları iddiası ile adliyeye sevk edilen 3 hakim ve 1 savcı tutuklandı.

YORUM EKLE
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SIRADAKİ HABER