"Yerelden Evrensele ” Başlıyor

YERELDEN EVRENSELE” SEYİRCİ İLE BULUŞUYOR

"Yerelden Evrensele ”  Başlıyor



 

MERSİN DEVLET OPERA VE BALESİ

YERELDEN EVRENSELE” YENİDEN SEYİRCİ İLE BULUŞUYOR


 

Mersin Devlet Opera ve Balesi tarafından daha önce de sahneye konulan ve izleyicilerden büyük beğeni toplayan “Yerelden Evrensele” anlatımlı konser, Mezitli Belediyesi’nin katkılarıyla 26 Haziran Cumartesi saat 20:30’da Mezitli Amfi Tiyatro’da yeniden sahnelenecek.

Mersin Devlet Opera ve Balesi Solistleri, Orkestrası, Balesi ve Korosunun birlikte sahneleyeceği eserin Orkestra Şefliğini Murat Cem ORHAN, Rejisörlüğünü Volkan ERSOY, Rejisör Yardımcılığını ise Mersin Devlet Opera ve Balesi Sanat Yönetmeni ve Müdür V. Serbülent BİÇER üstleniyor.

Solist Sanatçılar Saliha AKTAŞ, Özlem PAMUK, Bülent BEZDÜZ, Mehmet Ali TUTAR, Serkan SEVİNÇ, Talat Tolga ERDEN’nin seslendireceği eserlerden bazıları: “Yemen Türküsü”, “Kesik Çayır”, “Padişahlar Katlime Ferman Eylese”, Carmen Operası”, Romeo ve Juliet .

Mozart’tan Adnan SAYGUN’a , Beethoven’dan Neşet Ertaş’a müzik dehalarının eserlerinin yer alacağı gece türküler ve aryalar eşliğinde farklı bir müzik ziyafetine dönüşecek. Konser Sağlık Bakanlığının belirlediği hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenen yeni seyirci oturma düzeni ve orkestra dizilimi ile güvenli bir ortamda gerçekleşecektir.

Konserin biletleri biletini al ve Mersin Devlet Opera ve Balesi Gişelerinden temin edilebilecek.

Biletleri biletinial.com ve sanat cepte uygulaması ile temin edilebilecektir.

Biletler https://www.biletinial.com adresinden temin edebilirsiniz

www.dobgm.gov.tr/

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2021, 18:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER