Mer-Ek 1 Ağustos’ta Üretime Yeniden Başlayacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Fabrikası, 9 Temmuz’dan itibaren tadilata giriyor. Vatandaşlara çok daha iyi hizmet verebilmek için bakıma giren MER-EK, 1 Ağustos’ta üretime yeniden başlayacak.

Mer-Ek 1 Ağustos’ta Üretime Yeniden Başlayacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi MER-EK Halk Ekmek Fabrikası, vatandaşlara daha verimli hizmet verebilmek için kapsamlı bakıma giriyor. 9 Temmuz itibariyle bakım sürecinden dolayı kapalı kalacak olan MER-EK Halk Ekmek Fabrikası, 1 Ağustos’ta yeniden üretime başlayacak.

MER-EK’e kapsamlı bakım

MER-EK’te sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretilen ekmekler kentte 43 noktadaki halk ekmek büfesinden vatandaşların sofrasına ulaşıyor. Periyodik bakımları yapılan, fakat 2019’dan beri ağır bakıma sokulmayan MER-EK Halk Ekmek Fabrikası’ndaki yoğun üretimden dolayı tadilat ihtiyacı oluştu. Vatandaşlara çok daha iyi hizmet verebilmek için bakıma giren MER-EK, 1 Ağustos’ta kapılarını yeniden açacak.  

“1 Ağustos’tan sonra üretimimiz aksamadan devam edecek”

İMAR A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Emircan Özgür, “Halk Ekmek Fabrikamızın kapasitesini artırmak, oluşabilecek aksaklıkları engellemek ve daha verimli işletmek için 9 Temmuz’dan itibaren fabrikamızı kapsamlı bakıma alacağız. Bakım süresince maalesef ekmek üretimine ara vermek durumundayız. Bakımın planlaması 1 Ağustos tarihine kadar olup, 1 Ağustos’tan sonra üretimimiz aksamadan devam edecektir” dedi.

Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER