ADD Mersin şubesi kolları sıvadı

ADD Mersin şubesi Yönetim kurulu ilk toplantısında alınan kararlar için kolları sıvadı

ADD Mersin şubesi kolları sıvadı

ADD Mersin şubesinin 14. Olağan Genel Kurulunda seçilen yeni yönetim kurulu ilk toplantısında görev dağılımını yapmış ve ‘birlikte karar almak, birlikte üretmek ve birlikte yönetmek’ ilkesi ile çalışmalarına başlamıştır.

Buna göre Yönetim kurulu;

Şube Yönetim Kurulu Başkanı : Serdar ERKAN
Şube Yönetim Kur. Bşk.Yard.  : Hülya ÖZDEMİR 
Yönetim kurulu toplantılarını asıl ve yedek üyelerimiz yaparak birlikte çalışacağız.
 Önümüzdeki günlerde, COVİD-19 salgın koşulları dikkate alınarak, şubemizin açık olacağı tarihleri belirleyerek, başta ‘100. Yıl Hazırlık Komisyonu’ olmak üzere diğer komisyonlarımızı ilan ederek çalışmak isteyen üyelerimizle birlikte taslak çalışma programımız en kısa sürede kesinleştirilerek duyurulacaktır.
Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti yurttaşlarının ortak paydasıdır. Cumhuriyetimiz, anayasamızda yeralan, üniter, laik, demokratik, sosyal bir hukuk devleti olarak tanımlanmıştır. ATATÜRK’ün kuruluşundan beri  savunduğu, ‘Tam bağımsızlık ile Yurtta barış ve Dünya’da Barış’ ilkeleri ile BOP projesi ile Orta Doğu ve Afganistan’da paramparça edilen ülkeler dikkate alındığında, içten ve dıştan, örtülü veya açık emperyal manüplasyon ve operasyonlara rağmen,  bölgesinde yıldız gibi parlamaktadır. 

Tüm yurttaşlarımızı, özellikle kadın ve gençlerimizi, Cumhuriyetin 100. yılını birlikte kucaklamak üzere, şubemiz çatısı altında çalışmalarımıza destek vererek, aydınlanma ve çağdaşlaşma yolunda yapacağımız bu onurlu yürüyüşe davet ediyoruz.
İstiklal savaşında ve Cumhuriyetimizin kuruluşunda, çok önemli emeği ve katkısı olan Anadolu Basının Mersin’deki temsilcisi siz değerli yerel basınımıza, ADD Mersin Şubemizin çalışmalarına, bugüne dek verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER