Minik Öğrenciler Anneleri İçin Şiir Okudu, Hediyeler Verdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Münir Özkul Kreşi’nde “Anneler Günü” dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte çocuklar şiir okuyup dans gösterileri yaptı, el emekleriyle hazırladıkları hediyeleri annelerine verdi.

Minik Öğrenciler Anneleri İçin Şiir Okudu, Hediyeler Verdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Mersin Hal Kompleksi’nde hizmet veren Münir Özkul Kreşi’nde “Anneler Günü” dolayısıyla etkinlikler düzenlendi. ‘Annelerimize Sürprizimiz Var’ sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte minik öğrenciler şiir okuyup dans gösterileri yaptı, hazırladıkları hediyeleri annelerine verdi.

Annelerine el emeği hediyelerini verdiler

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Münir Özkul Kreşi’nde 36-72 ay aralığında toplam 43 çocuk eğitim görüyor. Yıl boyunca özel günlerde öğretmenler eşliğinde günün anlam ve önemine uygun etkinlikler düzenlenen kreşte bu kez de Anneler Günü coşkusu yaşandı. Programda ilk olarak anneleri için hep bir ağızdan şiir okuyan minik öğrenciler daha sonra ‘Bir Tek Annem Olsun Bana Bir Şey Olmaz’ isimli şarkı ile dans gösterisi yaptı. Çocuklar ardından anneleri için tasarladıkları özel kartları hediye etti.

Çocuklar ayrıca Büyükşehir Belediyesi Tarsus Kadın ve Çocuk Bilim, Teknoloji Atölyesi öğretmenlerinin yardımıyla ahşap kesim kiti kullanarak kestikleri ahşap tahtalara kalp şekli verdi. Minikler, 3 boyutlu kalem ile annelerinin adını yazdıkları kalp anahtarlıkları annelerine hediye etti.

Muhabir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER