Huzur ve refahını teminatı adalettir

BAŞKAN GÜLTAK; "HUKUKÇULARIMIZ, ADALETİN SAĞLANMASINDA EN ÖNEMLİ AYAĞI OLUŞTURUYOR"

Huzur ve refahını teminatı adalettir

BAŞKAN GÜLTAK; "HUKUKÇULARIMIZ, ADALETİN SAĞLANMASINDA EN ÖNEMLİ AYAĞI OLUŞTURUYOR"

* Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Barosu Başkanlığı tarafından düzenlenen Adli Yıl Açılış kokteyline katıldı. Başkan Gültak; "Hukukçularımız, adaletin sağlanması noktasında en önemli ayağı oluşturuyor. Kendilerine başarılar diliyor; yeni adli yılın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen kokteyle, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, Mersin Baro Başkanı Gazi Özdemir, Adana Baro Başkanı Semih Gökayaz, Mersin 1. İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Serdengeçti, Mersin 2. İdare Mahkemesi Başkanı Emin Öztürk ile Mersin Milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanları ile çok sayıda avukat katıldı.

Başkan Gültak; "Bugünün benim için ayrıca bir önemi var"

Adli yılın açılışında basın mensuplarına açıklamada bulunan Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; "Bugün oldukça önemli bir gün. Kendi kızım da avukat olduğundan dolayı bugünün benim için ayrıca bir önemi var. Hukukçularımızdan hakimlerimiz, savcılarımız adaletin sağlanmasında, savunma noktasında da avukatlarımız en önemli ayağı oluşturuyorlar. Sizler tek başınıza bir şeyleri savunamıyorsanız ya da sizleri savunan, hakkınızı arayan kimseler yoksa orada adaletin tamamen ortaya çıkması mümkün değil" dedi.

"Toplumun huzur ve refahını teminatı adalettir"

Başkan Gültak; "Toplumun huzur ve rafahının teminatı şüphesiz adalettir. Bu sebepten avukatlık oldukça önemli bir meslek; savunma noktası da bu işin elzem ayaklarından birisidir. Dolayısıyla böylesi bir günde Mersin Baromuzu da yalnız bırakmak istemedik. Bu bağlamda tüm hukukçularımıza yeni dönemde başarılar dilerken; adli yılımızın da hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

www.akdeniz.bel.tr bilgi@akdeniz.bel.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER