AKDENİZ'DE YAZ AKŞAMLARI

AKDENİZ'DE YAZ AKŞAMLARI DA HUZUR VE MUTLULUKLA GEÇİYOR

AKDENİZ'DE YAZ AKŞAMLARI

AKDENİZ'DE YAZ AKŞAMLARI DA HUZUR VE MUTLULUKLA GEÇİYOR

* Akdeniz Belediyesi, özlenen yaz akşamı etkinliklerine açık hava sinema gösterimi ile başladı. Millet Bahçesi'nde gerçekleşen programa çok sayıda kişi katılırken Başkan M. Mustafa Gültak, "Unutulmaya yüz tutmuş yazlık sinema günlerini vatandaşlarımızla yeniden buluşturuyoruz. Akdeniz’de artık yaz akşamları da huzur ve mutlulukla geçiyor" dedi.

Akdeniz Belediyesi, vatandaşların uzun süredir özlem duyduğu kültürel ve sanatsal etkinliklere yeniden başladı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce Millet Bahçesi'nde gerçekleşen yazlık sinema gösterimi etkinliğine, çok sayıda kişi katıldı. Pandemi koşullarının gözetildiği programda vatandaşlara patlamış mısır ve gazoz dağıtılarak nostaljik anlar da yaşatıldı.

"Çocuklar mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz"

Akdeniz’de yaz akşamlarının artık huzur ve mutlulukla geçtiğine vurgu yapan Başkan Mustafa Gültak; "Vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmeye onlara hizmetkar olmaya devam ediyoruz. Bilindiği gibi yakın zamanda ilçe sınırlarımız içerisinde bulunan Kültür ve Sanat Evlerimizdeki çocuklarımız ile onların velilerine bir gezi düzenledik. Kendilerini Tarsus Şelalesi ve Tarsus Doğa Parkı’na götürerek çocuklarımızın daha önce adını andıkları ama hiç görmedikleri hayvanları görme fırsatı bulmalarını sağladık. Onlar mutlu oldukça biz de mutlu olduk” diye konuştu.

"Kültürel ve sportif faaliyetlerimiz sürecek"

Özellikle kadınlar ve çocukların yoğun talepleri doğrultusunda kültürel ve sportif faaliyetler yapmayı sürdürecekleri mesajını veren Başkan Gültak; "Akdeniz yaz akşamlarında nostaljik bir geleneği yaşatmak ve keyifli anılar biriktirmek için vatandaşlarımız için uzun süreli etkinlikler zinciri oluşturduk. Bunların da ilki açık hava sinema gösterimlerimiz oldu. Yeşilçam filmlerinin nostaljisi ve sıcaklığını hatırlatan açık hava sinema gösterimleri ile her yaş ve her kesimden siz değerli vatandaşlarımızın büyük ilgi göstereceğini biliyoruz" dedi.

"Gece Yolcuları konseri 21 Ağustos Cumartesi günü saat 20:00'de"

Başkan Gültak, "Eylül ortasına dek ilçemizin birçok yerinde yazlık sinema gösterimlerimiz devam edecek. Önümüzdeki günlerde "Çöpçüler Kralı", "Sultan", "Neşeli Günler", "Süt Kardeşler", "Vizontele" gibi Türk sinemasının önemli filmlerini de bu atmosferde izleme fırsatı bulacaksınız. Etkinliklerimizin devamında da çok çeşitli programlarla sizleri buluşturacağız. Müzikseverlerin de birbirinden güzel şarkılara eşlik edebileceği “Gece Yolcuları” adlı müzik grubunun konseri de 21 Ağustos Cumartesi günü saat 20:00'de Millet Bahçesi sahil etabında gerekçeleşecek" dedi.

www.akdeniz.bel.tr bilgi@akdeniz.bel.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER