Tarsus Fotoğraf Derneği’nden Başkan Can’a Ziyaret

Mersin’in Tarsus ilçesinde geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda yeni seçilen Tarsus Fotoğraf Derneği yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Şevket Can’ı ziyaret ettiler.Tarsus Fotoğraf Derneği Başkanı Mehmet Karaçor, yeni yönetim...

Tarsus Fotoğraf Derneği’nden Başkan Can’a Ziyaret
Mersin’in Tarsus ilçesinde geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda yeni seçilen Tarsus Fotoğraf Derneği yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Şevket Can’ı ziyaret ettiler.
Tarsus Fotoğraf Derneği Başkanı Mehmet Karaçor, yeni yönetim kurulu üyeleri olarak ziyarette bulunduklarını söyledi. Karaçor, “Yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi sunmak istiyoruz. Geleneksel Tarsus Foto Maratonu gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Türkiye’nin ünlü fotoğrafçılarını kentimize davet edeceğiz. Fotoğraf sanatını Tarsus halkına sevdirmek, fotoğraf bilincini oluşturmak ve bu alana yöneltmek, bu etkinlik aracılığıyla da Tarsus’a kaliteli ve zengin fotoğraf arşivi oluşturmak, fotoğraf sanatının gelişmesine ve Tarsus halkının katkısını sağlamaktır. Kasım ayında Tarsus Fotoğraf günleri yapmayı düşünüyoruz” dedi.
Yeni yönetime başarılar dileyen Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’un tanıtmasına yönelik her türlü etkinliklere destek vereceklerini söyledi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER