Mersin Büyükşehir Belediyesi İle Mersin Üniversite İşbirliğine Gidiyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi İle Meü, Kentin İhtiyaçlari Doğrultusunda Eylem Planları Hazırlayarak Hayata Geçirilmesi Hedefiyle Yeni Bir İşbirliğine Gidiyor. Bu Çerçevede, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Ve Meü Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsari Tarafından 21 Mart 2016 Pazartesi Günü İşbirliği Protokolü İmzalanacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi İle Mersin Üniversite İşbirliğine Gidiyor
Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Mersin Üniversitesi (MEÜ), kentin ihtiyaçları doğrultusunda eylem planları hazırlayarak hayata geçirilmesi hedefiyle yeni bir işbirliğine gidiyor.
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi ile MEÜ arasında 21 Mart 2016 tarihinde iş birliği protokolü imzalanacak. Protokol ile başta AR-GE projeleri olmak üzere Büyükşehir Belediyesi ve üniversite işbirliğinin oluşturulması ve yenilikçi, teknolojik üretim ile Mersin’deki istihdam kapasitesinin artırılması amaçlanıyor.
Protokol çerçevesinde oluşturulacak Büyükşehir Belediyesi ve MEÜ işbirliği ekibi tarafından iki ayda bir gerçekleştirilmesi planlanan toplantılarda, kentin ihtiyaçları doğrultusunda gelişecek eylem planları konuları üst yönetime iletilerek gereken çalışmalar organize edilecek. Altı maddeden oluşan işbirliği protokolü Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve MEÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı tarafından 21 Mart 2016 Pazartesi günü imzalanacak.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER