Erdemli’de Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor

Erdemli Belediyesi'nin Kumkuyu Mahallesi'ndeki Parke Döşeme Çalişmalarinin Sürdüğü Bildirildi.

Erdemli’de Alt Yapı Çalışmaları Sürüyor
Erdemli Belediyesi’nin Kumkuyu Mahallesi’nde parke döşeme çalışmalarının sürdüğü bildirildi.
Göreve geldikleri 2009 yılından bu yana parke yol konusunda çok büyük atılımlar gerçekleştirdiklerini belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu konuda son derece iddialı olduklarını söyledi. Erdemli tarihinin en çok parke yol ve kaldırım çalışmalarının kendi dönemlerinde gerçekleştiğini ve bunun bir rekor olduğunu kaydeden Tollu, dur durak bilmeden özellikle de Erdemli’ye yeni bağlanan mahallelerde bu çalışmaları sürdürdüklerini dile getirdi.
Büyükşehir Yasası ile birlikte Erdemli’de belediyecilik konusunda bir takım sorunlar yaşandığını, vatandaşların da bu sürece adapte olmalarında bazı sıkıntılar yaşadıklarını ifade eden Tollu, tüm bunlara rağmen Erdemli Belediyesi’nin bu krizden rahat bir şekilde çıktığını ve yoluna devam ettiğini söyledi. Yaptıkları yol çalışmaları için Tedaş, Telekom ve MESKİ gibi diğer kurumların alt yapı çalışmalarını beklediklerini kaydeden Tollu, yaşanan bazı gecikmelerin bundan kaynaklandığını ifade etti. Vatandaşa hizmet konusunda hiçbir mazeretin arkasına saklanmadıklarına vurgulayan Tollu, hız kesmeden hizmetlere devam ettiklerini ve özellikle parke yol konusunda rakip tanımadıklarını belirtti.
Belediyeciliğin kentin her yerinde layığı ile yerine getirildiğini söyleyen Tollu, “Özellikle de bugüne kadar istediği hizmeti alamamış ve Erdemli’ye yeni bağlanan mahallelere öncelik veriyoruz. Eski belde ve köylerimiz tarihleri boyunca hak ettikleri hizmeti, istedikleri ölçüde alamamışlar. Bu noktada bizler buralarda yaşayan vatandaşlarımızın önceliklerini çok iyi bilerek hareket ediyor ve hizmetlerimizi buna göre sunuyoruz. Erdemli Belediyesi olarak şehir merkezinde yaptığımız hizmetleri belde ve köylerimize yani yeni mahallelerimize de taşıyarak, eşit belediyecilik hizmeti anlayışı etrafında çalışıyoruz. Bundan sonra da bu şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER