Beşiktaş Maçında Belediye Otobüsleri Ücretsiz

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında oynanacak olan Mersin İdmanyurdu-Başiktaş maçında, taraftarların belediye otobüsleri tarafından ücretsiz olarak stadyuma taşınacağı bildirildi.Mersin İdmanyurdu Genel Sekreteri Adem Serin, yaptığı...

Beşiktaş Maçında Belediye Otobüsleri Ücretsiz
Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında oynanacak olan Mersin İdmanyurdu-Başiktaş maçında, taraftarların belediye otobüsleri tarafından ücretsiz olarak stadyuma taşınacağı bildirildi.
Mersin İdmanyurdu Genel Sekreteri Adem Serin, yaptığı yazılı açıklamada, 16 Ağustos Pazar günü saat 22.00’de Mersin Stadyumu’nda Beşiktaş ile ligin ilk maçına çıkacaklarını hatırlatarak, "90. kuruluş yıldönümümüzü yaşayacağımız ’Sevda Sezonu’na Beşiktaş galibiyeti ile başlamak en büyük dileğimizdir" dedi.
Bu çerçevede, taraftarların takımı maçta yalnız bırakmaması adına sorunsuz bir şekilde stadyuma gidiş-dönüşlerinin sağlanması ve geliş gidiş istikametindeki izdihamın önlenmesi açısından yeteri kadar belediye otobüsünün ücretsiz olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından taraftarlara tahsis edildiğini ifade eden Serin, otobüslerin maç günü saat 16.00’dan itibaren Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önünden, Forum Şevket Pozcu Lisesi yanından ve Mezitli Belediyesi önünden ring seferleri yapacağını kaydetti.
Serin, araçlarıyla maça gelecek taraftarların gerek otopark yeri sıkıntısı gerekse trafik yoğunluğu yaşamamaları adına belirtilen başlangıç noktalarındaki uygun yerlere araçlarını bırakarak otobüslerle maça gelebileceklerini dile getirdi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER