Mersin Tarım Kredi Kooperatifi’nden Kıskandıran Başarı

Tarım Kredi Kooperatifleri Mersin Bölge Birliği, Türkiye genelinde faaliyet gösteren 16 bölge birliği arasında yapılan değerlendirmede; yılın ilk 6 ayının performans birincisi oldu.Ortaklarının ve genel anlamda Türk çiftçisinin her türlü...

Mersin Tarım Kredi Kooperatifi’nden Kıskandıran Başarı
Tarım Kredi Kooperatifleri Mersin Bölge Birliği, Türkiye genelinde faaliyet gösteren 16 bölge birliği arasında yapılan değerlendirmede; yılın ilk 6 ayının performans birincisi oldu.
Ortaklarının ve genel anlamda Türk çiftçisinin her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya dönük mal ve hizmetleri zamanında, güvenilir, kaliteli ve uygun şartlarda sağlamayı ve ürünlerini pazarlamayı amaçlayan çiftçi dostu Tarım Kredi Kooperatifleri Mersin Bölge Birliği’nin toplantısı, Adana’da gerçekleştirildi.
Adana, Mersin, Osmaniye ve Hatay illerinde faaliyet gösteren 107 kooperatifin bağlı olduğu Mersin Bölge Birliği’nin toplantısına, Mersin Bölge Birliği Müdürü Hayati Boğa, Bölge Birliği Müdür Yardımcıları İsa Güler ve Hilmi Tunahan Eyice, Bölge Birliği Yönetmenleri ve Kooperatif personeli katıldı.
HAYATİ BOĞA: "BAŞARI TÜM EKİBİN"
Mersin Bölge Birliği Müdürü Hayati Boğa, toplantıdaki konuşmasında, satış, krediler, ürün değerlendirme, takip-tahsilât, sigortacılık, yeni ortak kaydı ve faal ortak sayısı gibi kriterler dikkate alınarak yapılan değerlendirmede, Mersin’in Türkiye genelindeki 16 Bölge arasından birinci olduğunu açıkladı.
Hayati Boğa, elde edilen başarıyı değerlendirirken, “Bu başarı tüm ekip çalışanlarımızındır. Ortak çiftçilerimizin ihtiyaçlarını karşılama noktasında, sahada rakiplerimizle birebir mücadele eden Kooperatifçi arkadaşlarımızın gayretleri ile Mersin Bölgemiz, İlk altı aylık Performans Ölçümünde 1. Olmuştur. Emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Bölge Müdürü Hayati Boğa, bu yılın ilk 6 aylık performans değerlendirilmesinde de dikkate alınan, gerçekleştirilen net satış, kullandırılan kredi, ürün değerlendirme, takip-tahsilat, sigortacılık, yeni ortak-aktif ortak sayısı gibi konuların yer aldığı bir de sunum gerçekleştirdi.
HEDEFLER BELİRLENDİ
Personelin motivasyonu açısından da son derece verimli geçen toplantıda, Bölge Birliğine bağlı kooperatiflerin 2015 yılı ikinci altı aylık hedefleri ve bu hedefe ulaşmak için yapılması gerekenler de anlatıldı.
Toplantı sonunda, Bölge Müdür Yardımcısı İsa Güler, “ İnsan Kaynakları politikaları, sertifikalı tohum kullanmanın ve ortak ürünlerinin değerlendirilmesinin önemi, tedarik pazarlama ve yönetim stratejileri” konularında, Bölge Müdür Yardımcısı Hilmi Tunahan Eyice ise, “ Kredi analizi, vadesi geçen alacaklar, otokontrol ve denetim mekanizması” konularında, katılımcılara detaylı bilgiler verdiler.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER