AK Parti’li Ercik; "Yüreğimiz Yandı"

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Tunceli’de zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu Tarsuslu polis memuru Murat Küpeli’nin şehit düştüğünü hatırlatarak, "Yüreğimiz yandı" dedi.Ercik, yazılı açıklamasında, şehit polisin...

AK Parti’li Ercik;
AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Tunceli’de zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu Tarsuslu polis memuru Murat Küpeli’nin şehit düştüğünü hatırlatarak, "Yüreğimiz yandı" dedi.
Ercik, yazılı açıklamasında, şehit polisin ailesine ve Türkiye’ye baş sağlığı dileyerek, hükümetin terörü bitirmekte kararlı olduğunu vurguladı. Açıklamasında terör örgütünün giderek yalnızlaştığının altını çizen Ercik, hükümetin Türkiye’nin bekası ve güvenliği için profesyonel politikalar ürettiğini ifade etti.
Her şehit haberinin Türkiye sevdalısı herkes gibi kendisinin de yüreğini çok derinden yaktığını aktaran Ercik, "Bugün öğrendiğimiz acı haberde Tunceli’de zırhlı aracın devrilmesi sonucu kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden kahraman polisimiz Murat Küpeli’ ye Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Polis Teşkilatı mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır diliyorum" diye konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER