Meski Genel Kurulu’nun İkinci Birleşimi Yapıldı

Mersin Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Mayıs Ayı Olağan Genel Kurulu’nun İkinci Birleşimi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan Başkanlığında Yapıldı.

Meski Genel Kurulu’nun İkinci Birleşimi Yapıldı
Mersin Su ve kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün Mayıs ayı olağan Genel Kurulu’nun ikinci birleşimi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan başkanlığında yapıldı.
Gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen genel kurulda, MESKİ Genel Müdürlüğü ile Mersin Üniversitesi işbirliğinde hazırlanan Mersin İli Su Projeksiyonları (2050 Hedef Yılı) ve MESKİ Su Bilgi Yönetim Sisteminin Oluşturulması konusunda sunum yapıldı. Mersin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halil Kumbur tarafından yapılan sunumun ardından gündemin görüşülmesine geçildi.
2015 Mali Yılı Kesin Hesap Cetvelleri ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu ve 2015 Yılı Faaliyet Raporu ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon Raporu Genel Kurul Üyelerinin oyları ile kabul edildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER