AİLE YAPISINI ZEDELEYECEK PROJELERDE YOKUM

Esra Bilgiç

AİLE YAPISINI ZEDELEYECEK PROJELERDE YOKUM

Güzel oyuncu Esra Bilgiç'ten flaş açıklama geldi. Yakın zamanda ekranlara dönmeye hazırlanan Esra Bilgiç yapılması gereken  kurallarını açıkladı. Onurlu bir davranış sergiledi. 

AİLE YAPISINI ZEDELEYECEK PROJELERDE YOKUM

"Diriliş Ertuğrul" dizisinde hayat verdiği 'Halime Sultan' karakteriyle gönüllere taht kuran, son olarak Ramo'da canlandırdığı 'Sibel' karakteriyle de adından söz ettiren oyuncu Esra Bilgiç, güzelliğiyle sık sık gündeme gelen isimler arasında yer alıyor. Yeni sezonda "Kanunsuz Topraklar" dizisi ile ekranlara dönme hazırlığı yapan Esra Hanım, son olarak yaptığı bir itirafla gündem oldu. Oyunculukta kuralları olduğunu söyleyen Esra Bilgiç Hanım, yaptığı açıklama ile sosyal medyaya damga vurdu.

AİLE YAPISINI ZEDELEYECEK PROJELERDE YOKUM

Verdiği bir röportajda oyunculuk kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulunan Esra Bilgiç, oynayacağı karakterleri seçerken dikkate aldığı kriterleri şöyle açıkladı: "Şiddeti meşrulaştıracak, toplum ve aile yapısını zedeleyecek fikirleri normalleştirecek, doğaya ve hayvanlara zarar verecek bir karakteri oynamayı kabul etmiyorum" dedi

Karar gazetesi kafasına silah sıkmış resmini yayınlayarak sen bittin derken, diğerleri eski çekilmiş resimlerini göstererek dalga geçmeye çalışmışlar.

Biliyorum hiç birimiz TV seyretmiyoruz. Bunun için bazı yapılan algı operasyonlarını fark etmiyoruz. Malum medya dün linç Esra Bilgiç Hanımı linç etmiş. "Aile yapısını zedeleyecek rolleri kabul etmiyorum" dedi diye. 

Biz ne yapıyoruz bu kadın dün tüm ülkeye mesaj vermiş. Tek başına hepimizden daha fazla kişiye ulaşmış tüm kanallarda yayın yapılmış 20.000 den fazla kişi bunu Google'da arama yapıp trend olmuş. 

Aynı şekilde Gönül Dağının sevilen oyuncusu Gülsim Ali için kapalı giyiniyor diye, eskiden çekilmiş açık resimlerini servis edip, biz sizi biliyoruz der gibiler. 

Hepimiz hata yapabiliriz, bu kamera önündeki insanlara medyanın baskısını fark edip bizim bir destek olmamız gerekir. Bunu güzel yaptıkları işler için teşekkür etmemiz gerekmezmi?

Bu onurlu davranışı için kendilerini kutluyoruz. 

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2021, 08:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER