Mersin Büyükşehir’den Tarsus’ta Enerjisi Yüksek Etkinlik

Mersin Büyükşehir’den Tarsus’ta Enerjisi Yüksek Etkinlik

Mersin Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte sosyal etkinliklerine hız verdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus Kültür Park’ta gerçekleştirilen ‘Tarsus Genç Fest’ programında gençler doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

Binlerce gencin katılım gösterdiği etkinliğe, farklı yaş gruplarından vatandaşlar da iştirak etti. DJ şov, dans şov ve konserlerin ardı ardına yer aldığı ve saatlerce süren festivalde, holi parti sırasında atılan boyalarla ortam daha da renklendi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sosyal faaliyetleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Toplumun tüm kesimlerini kapsayıcı etkinliklerine havaların ısınması, okulların tatile girmesi ve sınav dönemlerinin sona ermesiyle birlikte hız veren Mersin Büyükşehir Belediyesi, gençlerin doyasıya eğlenmeleri için festivaller gerçekleştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi ile Tarsus’a Değer Katanlar Kurulu (TADEKA) işbirliğiyle ‘Tarsus Genç Fest’ konser ve eğlence programı düzenlendi. Kültür Park’ın doğal ortamında kurulan sahne etrafında binlerce genç toplanırken, farklı yaş gruplarından birçok vatandaş da, enerjisi yüksek sahne performanslarını ilgi ile izlediler.

Gençler, hareketli sahne performansları ile coştular

DJ şov, dans şov ve konserlerin ardı ardına yer aldığı ve saatlerce süren festivalde holi parti sırasında atılan boyalarla ortam daha da renklendi.

Kozmoz grubu, Kahir ve Gazi ikilisi, Mati-Emrati-Ozi üçlüsünün hip hop sahne performansı ile coşan gençler dans şov, DJ Ramazan ve Dodo’nun muhteşem performanslarının ardından finalde ise MEG’in seslendirdiği şarkılarla unutamayacakları bir gece yaşadılar.

‘Sizlerin bu coşkusu olduğu sürece, Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in hizmetleri devam edecek’

Sınırsız eğlenceye sahne olan programda Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. Genel Müdürü ve Meclis Üyesi Ali Uyan, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Av. Ünzile Kuru ve CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, sanatçı MEG’e çiçek takdim ettiler.

Burada bir konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, “Değerli genç kardeşlerimiz, sizlerdeki bu enerji, bu heyecan, bu coşku olduğu müddetçe Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’in hizmetleri de bugün olduğu gibi, yarınlarda da artarak devam edecek. Bundan emin olun” dedi.

“Şimdiye kadar böyle yenilikler görmedik”

Konsere çocuğuyla birlikte katılan Cennet Tunçay, festivali çok güzel bulduğunu belirterek, “Çok güzel, çok muhteşem. Zaten Tarsus böyle şeylere aç. Şimdiye kadar böyle bir yenilik görmedik” diye konuştu.

“Bu tür etkinlikler bizi sosyalleştiriyor”

Bu tip organizasyonlar sayesinde arkadaşlarıyla daha fazla sosyalleşme imkanı bulduklarını söyleyen Gül Şendur da, “Çok mutluyum, çok güzel bir ortam. Çok güzel bir organizasyon olmuş. Vahap Başkan’a bu organizasyondan dolayı teşekkür ediyoruz. Sayesinde sürekli Tarsus’ta böyle etkinlikler görüyoruz. Çok mutluyuz bu durumdan. Arkadaşlarımızla daha fazla sosyalleşme, daha fazla bir şeyler paylaşabilme ortamları sağlıyor” şeklinde konuştu.

Konsere bebeğiyle birlikte geldi

Bebeği ile birlikte eğlenceye katılan Fatma Nur isimli anne ise “Pandemiden dolayı zaten dışarıya çıkamıyorduk. Bu etkinlik hem herkesi birbiriyle tanıştırdı, hem daha güzel, daha iyi oldu bizim için. Dışarıya çıktık, oğlum da çok sevdi” dedi.

“Yapılan konserler iyi oldu, çok mutluyuz”

Konsere katılan bir başka genç Sultan Kurt ise, “Vahap Seçer Başkanımıza teşekkür ediyoruz öncelikle. Çalışmaları olsun, ayrıca konserler olsun hepsini bir arada yapması çok güzel. Pandemi oldu, o yüzden insanlar birbirlerini fazla göremedi, evin içine kapandık. Sonrasında yapılan bu konserler bayağı bir iyi oldu, çok mutluyuz” ifadelerini kullandı. 

“Bizim için de çok enerji oldu”

Etkinlik alanına gelerek festivali ilgi ile takip eden ileri yaş almış isimlerden Gönül Kara ise “Çok güzel gençlerimizi eğlendirmek. Sınav sonrası böyle bir eğlence yapılması çok güzel olmuş. Yapana, yardım edene, söyleyene eline, diline, koluna sağlık olsun. Bizim için de çok enerji oldu” dedi.

Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER