Haftalarda performansıma devam edeceğim

Haftalarda performansıma devam edeceğim

Beşiktaş açıklamaları: Spordoto Premier Lig'in 38. haftasında Vodafone Park'ta evinde Konya Sports ile 1-1 berabere kalan Kenan Karaman, maçın sonunda yaptığı açıklamada, son birkaç haftadır performansıma devam etmeye hazır olacağını söyledi. haftalar. (BJK Spor Haberleri)

Spor Toto Premier Lig'in 38. haftasında İttifak Holding, Beşiktaş Stadı'nda Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Siyah Beyaz'ın berabere kaldığı golü kaydeden Kenan Karaman, basına açıklama yaptı. Konyaspol'ü kazanmak için oynadıklarını söyleyen Karaman, "Kazanmak istedik ama maalesef bugün kazanamadık. Umarım yeni sezonda taraftarımıza güzel bir maç izlettirebiliriz. Sixtas. İyi bir eğitim kampı dönemi ve sezona hazırlanın” dedi.

"Gelecek yılın son birkaç haftasında iyi durumda olmaya devam edeceğim"

Önümüzdeki sezonun son haftalarında da mükemmel formunu sürdüreceğini kaydeden Karaman, "Tabii ki hazır olacağım ve son haftalarda güvenilir bahis siteleri performansıma devam edeceğim" dedi.

Valerien İsmail, Beşiktaş - Konyaspor maçının ardından konuşuyor! "Gelecek yıl için hedeflerimiz..."

Beşiktaş açıklamaları: Beşiktaş Teknik Direktörü Valerian İsmail, 38. ve geçen haftaki Doto Süper Lig'de uzatmalarda Kony ile 1-1 berabere kaldı Jasper, maçın ardından bir açıklama yaptı. Fransız teknik adam, "Önümüzdeki yıl için hedefimiz mental ve fiziksel güç. Bu da en önemli konulardan biri. Bu yıl da eksik olduğumuz konulardan biri. Disiplin ve kalite tabii. teknik olarak yapacağız” dedi. (BJK Spor Haberleri)

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerian İsmail, 38. tur ve geçen hafta Konyaspol ile 1-1 berabere kaldıkları Süper Lig Toto maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

AjandaHaber

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2022, 22:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER