Engelliler Haftasında Jandarmadan Anlamlı Faaliyet

Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip ÇARIKCIOĞLU ve eşi Nermin ÇARIKCIOĞLU hanımefendi Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle Türkiye Sakatlar Derneği Mersin Şubesi üyesi özel gereksinimli şahıslar ile derneğin Onursal Başkanı Saliha ADICAN’ı İl Jandarma Komutanlığında misafir etti.

Engelliler Haftasında Jandarmadan Anlamlı Faaliyet

​Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip ÇARIKCIOĞLU ve eşi Nermin ÇARIKCIOĞLU hanımefendi Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle Türkiye Sakatlar Derneği Mersin Şubesi üyesi özel gereksinimli şahıslar ile derneğin Onursal Başkanı Saliha ADICAN’ı İl Jandarma Komutanlığında misafir etti.

 Mersin İl Jandarma Komutanlığını ziyarete gelen özel gereksinimli şahıslar ile dernek görevlilerini kapıda karşılayan Mersin İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip ÇARIKCIOĞLU misafirleri ile bir süre sohbet ettikten sonra çeşitli hediyeler vererek günün anlam ve önemine binaen hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyarete katılan Türkiye Sakatlar Derneği Mersin Şubesi Onursal Başkanı Saliha ADICAN ise İl Jandarma Komutanı Sn. Tuğgeneral Necip ÇARIKCIOĞLU ve eşi Nermin ÇARIKCIOĞLU hanımefendiye bu anlamlı davranışları dolayısıyla teşekkür etti.

Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER