ANAMURDA ŞAFAK OPERASYONU YAPILDI

Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak, Anamur ve Bozyazı ilçelerinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti yapan ve madde kullanan şahıslara yönelik..

ANAMURDA ŞAFAK OPERASYONU YAPILDI

ANAMURDA ŞAFAK OPERASYONU YAPILDI

Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak, Anamur ve Bozyazı ilçelerinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti yapan ve madde kullanan şahıslara yönelik yapılan yakalamalar gerçekleştirildi.

MERSİN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak, Anamur ve Bozyazı ilçelerinde Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti yapan ve madde kullanan şahıslara yönelik yapılan son 2 iki aylık süreçte farklı zamanlarda toplam 14 ara yakalama gerçekleştirildi.

Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin de katılımıyla düzenlenen şafak operasyonunda, şahısların ev ve eklentilerinde son 2 aylık süreçten bu zamana kadar yapılan aramalarda;

710 gram Bonzai Maddesi,

4 kg Esrar Maddesi,

33 gram Metamfetamin Maddesi,

9 adet Extacsy Hap,

27 adet Lyrica Hap,

3 adet hassas terazi ve uyuşturucu madde içme düzenekleri,

Uyuşturucu Madde Ticaretinde Elde edildiği değerlendirilen 8750,00 TL (sekiz bin yediyüzelli TL) para ele geçirildi.

Düzenlenen operasyon kapsamında yakalanan 10 şahıs Uyuşturucu Madde Ticareti suçundan adli makamlara çıkarılırken, F. K.-O. K.- K. B. K. - A. K. - H. D. - T. A. - S. O. isimli 7 şahıs ve Suça Sürüklenen Çocuk S. G. çıkarıldıkları mahkemece TUTUKLANDI, N. E. isimli şahıs adli kontrol şartıyla SERBEST BIRAKILDI, İ. R. isimli şahıs Savcılıktaki ifadesinin ardından SERBEST BIRAKILDI.

Mersin Polis Teşkilatı halkımızın huzur ve güveni, asayişin temini için kararlı bir şekilde çalışmalarımız sürekli devam edecektir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER