Muhtarlardan Genç'e Tebrik Ziyareti

Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Ülgen ve Yenişehir bölgesindeki 23 mahalle muhtarı, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç’i ziyaret etti.

Muhtarlardan Genç'e Tebrik Ziyareti


Ziyarette konuşan Başkan Genç, "Aramıza katılan yeni muhtarlarla tekrar seçilen mahalle muhtarlarımız ziyaretimize geldiler. Muhtarlarımızın bize verdiği katkılar son derece önemli. Yerel seçimler geride kaldı. Şimdi artık çalışma zamanı. Mahallelerimizdeki sorunları araştıran ve bilen muhtarlarımızdır. Önümüzdeki beş yılı planlarken muhtarlarımızın desteğine mutlaka ihtiyacımız olacaktır. Eski muhtarlarımız mahallelerine hizmet alabilmek için üzerimize büyük baskılar kuruyorlardı. Eminim ki yeni muhtarlarımız da bu hizmet yarışına katılacaktır. Bizde belediye olarak tüm imkanlarımızı kullanarak onlara yardımcı olacağız” dedi.

Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Ülgen ise "Sayın Başkanım, başarılarla dolu bir 10 yılı geride bıraktınız. Eminim ki bir beş yıl daha bu başarılı çalışmalarınız devam edecektir. Yenişehir’i daha modern bir şehir haline getirmek için yapacağınız çalışmalarda, mahalle muhtarları olarak yanınızda olacağız. Ben bütün muhtar arkadaşlarım adına size başarılar diliyorum" diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2014, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER