Başkan Kocamaz, Mersinlilerle Kucaklaştı

Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Burhanettin Kocamaz, Mersinlilerle kucaklaşamaya devam ediyor.

Başkan Kocamaz, Mersinlilerle Kucaklaştı

Yalınayak mahallesinde bulunan Serin Evler Merkez Camiinde Cuma namazı kılan Başkan Kocamaz, daha sonra cemaatle sohbet etti.

Daha sonra Mersin'in en işlek mevkilerinden olan İstiklal Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Kocamaz, iyi dilek temennisinde bulundu.
İstiklal Caddesi'ni iki taraflı gezen Başkan Kocamaz, esnafın sorunlarını dinlerken, vatandaşlarla tek tek tokalaştı.

Mersin'in sıkıntılarını çok iyi bildiğini söyleyen Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, iyi yönetilmeyen Mersin'in kötü imajını sileceklerini söyledi.
Esnaf ve vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanan Başkan Kocamaz, 2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde 20 yıllık Tarsus tecrübesi ile Mersin'e hayat vereceklerini belirtti.

Başkan Kocamaz, "Mersin'de huzur isteyen, barış ve kardeşlik ortamını özleyen Mersin'in yeniden ve topyekün ayağa kaldırılmasını arzulayan, Mersin'in layık olduğu yere gelmesini isteyen herkesin duasına ve desteğine ihtiyacımız var. Hep birlikte Mersin'in kötü imajını sileceğiz ve modern bir kent inşa edeceğiz" şeklinde konuştu.

Vatandaşlara tarafından yoğun ilgi gördüğünü kaydeden Başkan Kocamaz, Mersin'in destek vermeye hazır olduğunu belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER