AKİB'İN KOORDİNATÖR BAŞKANI ALİ KAVAK OLDU

Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nin (AKİB), yeni dönem Koordinatör Başkanı, Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kavak oldu.

AKİB'İN KOORDİNATÖR BAŞKANI ALİ KAVAK OLDU

Akdeniz İhracatçı Birlikleri'nde 2010 yılı mali bütçelerinin değerlendirilerek karara bağlandığı 2010 yılı Olağan Genel Kurul Toplantılarının, 25-29 Nisan 2011 tarihleri arasında tamamlanmasının ardından, koordinatör başkanlıkta devir teslim yapıldı. 6 Mayıs'ta gerçekleştirilen Başkanlar Kurulu Toplantısı'nda Ali Can Yamanyılmaz'dan görevi devralan Ali Kavak, “AKİB'in Koordinatör Başkanlığı görevinin şahsıma tevdi edilmesi beni çok onurlandırdı” dedi. Mersin, bölge ve ülke sorunları ve özellikle AKİB'e bağlı sektörlerin sorunları ile ilgili çözüm önerilerini söyleyebileceği platformlar oluşturmak için var gücüyle çalışma amacında olduğunu ifade eden Kavak, "İhracatçılarımızın yaşadığı her türlü sorunu, çözüm için en yetkili mertebelere taşıyacağız. Tüm yönetim kurulu başkanlarıyla işbirliği içerisinde ihracat potansiyelimizi artırarak ülke ihracatımıza katkı sağlamayı sürdüreceğiz” diye konuştu.
AKİB olarak 2011 yılının ilk 4 ayında yakalanan yüksek artış oranlarını devam ettirme amacında olduğunu vurgulayan Kavak, “Bu başarımızı tüm yıl içersinde gösterebilme inancıyla çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. 2023 yılında 500 milyar dolarlık ihracat hedefine doğru tam gaz ilerleyen ülke ihracatımıza katkımızı artırmak için, ihracatçımızın önünü açacak her türlü faaliyetin içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER