Melisa, Kardeşi için mücadele ediyor.

İstismar olaylarına bir yenisi eklendi. Melisa Döngel

Melisa, Kardeşi için mücadele ediyor.

Melisa, Kardeşi için mücadele ediyor.

Oyuncu Melisa Döngel babası tarafından istismara uğradığını açıkladı: "Kardeşim için mücadele ediyorum." dedi.

Ne oldu

Melisa Döngel’in babası tarafından istismar edildiği ortaya çıktı. Yaşanan bu olayı atlatabilmek için birkaç yıl önce psikolojik tedavi gören 21 yaşındaki oyuncu, şimdi de kardeşinin velayeti için cezaevindeki babasıyla mahkemelik oldu.

21 yaşında olmasına rağmen kardeşi için elinden gelen her şeyi yapıyor ona hem anne hem baba olmaya çalışıyor üstelik o da daha çok küçük ve neler yaşamış. Kardesine ve kendisine güzel bir hayat kurmak istiyor.

Melisa'yı seven hayranları bugün attıkları twitlerle destek oldular. #yanlızdegilsinmelisadöngel diyerek devletten verilen kararın Melisa'nın lehine olmasını talep ettiler

Destek mesajı

Bir Twit'te: "Melisa'nın içinde bulunduğu duruma ve yaşadıklarına çok üzüldüm.

Ama bu durumda bile kıza laf söyleyebilenlere ayrıca acıdım..

Ortada istismar gören genç bir kız var ve içinde kopan fırtınaları kimse bilemez. O yüzden saçma düşünceleriniz size kalsın

YalnızDeğilsinMelisaDöngel" mesajını verdi.

Melisa Döngel kimdir.

Melisa Döngel, 25 Ekim 1999 yılında İstanbul 'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde tamamlamıştır. Melisa Döngel, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Elif dizisi ile yaşamıştır.

Oynadığı diziler

Bizim Aile, Arka Sokaklar ve Hangimiz Sevmedik dizilerinde rol alan Melisa Döngel, şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde 'Çağla Yılmaz' karakterine hayat vermektedir. Melisa Döngel, 1.74 metre boyunda, 53 kilo ve Akrep burcudur.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2021, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER