Darüşşafaka "eğitim olmazsa olmaz"

Yeni Eğitim yılı hazırlıkları başladı

Darüşşafaka "eğitim olmazsa olmaz"

Darüşşafaka "eğitim olmazsa olmaz"

Darüşşafaka her yıl olduğu gibi bu yılda yeni öğrenciler alacaktır. Bazı şeyler olmasada olur "eğitim olmazsa olmaz" kampanyasını başlattı.

Bu bağış ülkemizin geleceği gençlere bir katkıdır. Darüşşafaka ailesi olarak teşekkür ederiz.

Darüşşafaka Cemiyeti olarak 158 yıldır babası ya da annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli çocuklarımıza 5. sınıftan başlayarak liseden mezun oluncaya kadar 8 yıl tam burslu, yatılı, kolej eğitimi olanağı sunuyoruz.

Bunu da 158 yıldır hayırseverlerin bağışlarıyla gerçekleştiriyoruz.

Darüşşafaka Öğrencilerinin eğitimine kaynak yaratmak amacıyla yürüttüğümüz Kurban Bayramı Kampanyasını değerli halkımızdan ilgi göstermesini, "eğitimde fırsat eşitliği"ne katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Desteğiniz için şimdiden öğrencilerimiz ve Cemiyetim adına teşekkür ederiz.

Darüşşafaka'nın açılışı ve ilk ders!

İstanbul’un Fatih semtinde, Sultan Selim Camii ile Fatih Camii arasında kalan ve Haliç’e hâkim olan bir mevkide, 25 Haziran 1873 tarihinde yeni bir okulun açılışı yapıldı. 28 Haziran’da ise Yüzbaşı Mustafa Efendi’nin verdiği ilk dersle öğretime başlandı. Yüzelli yıldır sizlerin yardımı ile binlerce öğrenci yetişti.

Banner Yönlendirme linki:

https://www.darussafaka.org/bagis/bayram-bagisi?utm_source=yerel_basin&utm_medium=banner&utm_campaign=kurban_bayrami_ki_2021

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER