GÜLTAK; "BU HİZMETLERE SAHİP ÇIKIN"

Akdeniz Belediyesi’nin, Özgürlük Mahallesi’nde toplam 9 buçuk dönüm büyüklüğündeki araziye kurduğu parktaki yapı ve donatılara zarar verilip tahrip edildi.

GÜLTAK; "BU HİZMETLERE SAHİP ÇIKIN"

BAŞKAN GÜLTAK ;"LÜTFEN BU HİZMETLERE SAHİP ÇIKIN"

* Akdeniz Belediyesi’nin, Özgürlük Mahallesi’nde toplam 9 buçuk dönüm büyüklüğündeki araziye kurduğu parktaki yapı ve donatılara zarar verilip tahrip edildi. Başkan Mustafa Gültak, konuya ilişkin mahalle sakinlerine seslenerek "Biz yeniden yaparız ama her seferinde kırılıp dökülürse bu milli serveti ortadan kaldırmak olur. Lütfen bu hizmetlere sahip çıkın" dedi. 

Akdeniz Belediyesi’nin, ilçe sınırları içerisinde bulunan Özgürlük Mahallesi'ndeki TCDD’den kiraladığı devasa bir alanda, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in de katkı ve desteğiyle kazandırılan park ve yeşil alan zarar verilip, tahrip edildi. Akdeniz Belediyesi'ne bağlı ekipler park ve çevresinde çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, parkın etrafındaki yolların da asfalt çalışması başladı. 

"Bundan sonra sular birikmeyecek"

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Mustafa Gültak; "Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımızın destekleri ile 9 dönümün üzerinde çok güzel bir park alanını buraya kazandırdık. Belediyemize bağlı ekipler de bu sokakta kaldırım çalışması yaptılar. Asfaltı da döşendi. Yağmur suyu noktasında ve alt yapı konusunda hep sular birikiyordu. Arkadaşlar ona göre de bir sistem yapmışlar. Artık bundan sonra sular da birikmeyecek" dedi. 

"Bu milli servettir"

Başkan Gültak; " Özgürlük Mahallesi sakinlerinden, muhtarımızdan ve tüm vatandaşlardan benim bir isteğim olacak. Buradaki teli görüyorsunuz. Bunlar tamamen kırılmış. İçeride lavabolar, mescitler var. Tüm camları kırılmış. Bu milli servettir. Biz bunları sizler için, bu mahalle için yapıyoruz. Özgürlük Mahallesi'nde oturan kardeşlerimize ve özellikle de hanımefendilere sesleniyorum. Lütfen buralara sahip çıkın" diye konuştu. 

"Bunlar kalıcı hizmetlerdir"

Başkan Mustafa Gültak, ellerinden geldiği kadar yenileme çalışmalarını yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekleyerek; "Biz yeniden yaparız ama her seferinde kırılıp dökülürse bu milli serveti ortadan kaldırmak olur. Üst üste kırıldığında her zaman da yapamayabiliriz. Bu hizmetler kalıcı hizmetlerdir. Sonuçta buraları siz kullanıyorsunuz. Lütfen sahip çıkın" ifadelerini kullandı

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2021, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER