Orman Genel Müdürü Yardımcısı Coşkun Mersin’de

Orman Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun, İnşaat İkmal Dairesi Başkanı Hasan Kanca İle Birlikte Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’ne Çalişma Ziyaretinde Bulundu.

Orman Genel Müdürü Yardımcısı Coşkun Mersin’de
Orman Genel Müdür Yardımcısı Halil Coşkun, İnşaat İkmal Dairesi Başkanı Hasan Kanca ile birlikte Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’ne çalışma ziyaretinde bulundu.
Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Genel Müdür Yardımcısı Coşkun ve Daire Başkanı Kanca, Bölge Müdürlüğü’nde şube ve işletme müdürleri ile müdür yardımcıları ve şeflerin katılımıyla bir toplantı düzenledi. Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, toplantıda Bölge Müdürlüğü’nün çalışmalarıyla ilgili Coşkun ve Kanca’ya bir sunum yaptı.
Daha sonra konuşan Genel Müdür Yardımcısı Coşkun, Genel Müdürlüğe ait tapulu arazilerin durumları ve planlamaları, üretim faaliyetleri ve stratejisi, Makine İkmal ve yatırım programlarının planlanması ve yatırımla ilgili ihalelerin bir an evvel bitirilmesi konularında bilgi verdi. 6831 sayılı Orman Kanunu’nun 17. maddesinin 1. fıkrası ve Devlet Ormanlarındaki Yayla Alanlarının Tespiti ve İdaresi Hakkında Yönetmelik gereği Mersin’de ilan edilen yayla alanları ile ilgili çalışmaların yayla mevsimine kadar bitirilmesi konusuna da değinen Coşkun, önerilerde de bulundu. Coşkun, “Genel Müdürlük olarak vatandaş memnuniyetini en ileri düzeye çıkarmak için uğraşmalıyız, mesai arkadaşlarımıza saygılı ve iyi davranmalıyız, bizlere tevdii edilen görevleri layıkıyla yerine getirmeli ve devamlı faal durumda olmalıyız. Tüm personelimiz ormancılığımıza katkı yapılacak konularda bizlere rahatlıkla mail atabilirler” dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER