Milletvekilleri Elvan, Tezcan Ve Sağlar’dan Vali Çakacak’a Ziyaret

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan ve AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan ile CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Mersin Valisi Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti.Seçim çalışmaları...

Milletvekilleri Elvan, Tezcan Ve Sağlar’dan Vali Çakacak’a Ziyaret
Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan ve AK Parti Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan ile CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Mersin Valisi Özdemir Çakacak’ı ziyaret etti.
Seçim çalışmaları kapsamında Mersin’e gelen Lütfi Elvan, eşi Zeliha Elvan ve Milletvekili Yılmaz Tezcan ile birlikte Vali Çakacak’ı makamında ziyaret etti. Vali Çakacak’ın eşi Kevser Çakacak’ın da bulunduğu ziyarette, Mersin’in büyük bir potansiyele ve dinamiğe sahip olduğunu vurgulayan Elvan, “Mersin, ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşmasında en büyük katkıyı sağlayacak illerin başında gelmektedir. Bu nedenle Mersin’i daha çok önemsiyor, sahip olduğu potansiyeli hem Mersin’in hem de Türkiye’nin gelişimi ve kalkınmasına dönüştürmek için çalışıyoruz” dedi.
Çakacak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, il genelinde her kesimin el ele vererek, ilin her anlamda kalkınması ve gelişmesi için çaba sarf ettiğini söyledi. Tüm dinamiklerin üzerine düşen görevi yerine getirmek için çalıştığını kaydeden Çakacak, ortak amacın Mersin’i bulunduğu noktadan çok daha ileriye taşımak olduğunu belirtti.
Öte yandan, CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar da Vali Çakacak’ı makamında ziyaret etti. Sahil Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Çakacak ile bir süre sohbet eden Sağlar, “ Vali Çakacak önderliğinde yürütülen çalışmaların Mersin’e büyük katkılar sunduğu aşikardır” diye konuştu.
Vali Çakacak da “Tüm çabalarımız sürekli büyüyen ve gelişen Mersin’imizi bugünkünden daha ileriye götürmek ve bu ilerlemeyi istikrarlı hale getirmek içindir“ ifadelerini kullandı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER