Meski’den İhale Açıklaması

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan haberler ve sosyal medyada yapılan paylaşımlar üzerine MESKİ Hizmet Alımı İşi ihalesiyle ilgili açıklama yayınladı.Yapılan yazılı...

Meski’den İhale Açıklaması
Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan haberler ve sosyal medyada yapılan paylaşımlar üzerine MESKİ Hizmet Alımı İşi ihalesiyle ilgili açıklama yayınladı.
Yapılan yazılı açıklamada, "MESKİ Genel Müdürlüğünce 1 Nisan 2015 ile 31 Aralık 2017 tarihleri arasında 33 aylık Mersin merkez ve tüm il sınırlarında yürütülecek olan içme suyu bakım ve arıza işleri, kanalizasyon bakım ve arıza işleri, abone işlerine ait tüm iş ve işlemler ile temizlik hizmetleri ile tüm bu hizmetlerin yerine getirilmesi için gerekli araç, gereç ve iş makinası teminine ilişkin ’MESKİ Hizmet Alımı İşi’ ihalesi 24 Şubat 2015 tarihinde yapılmıştır. 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu gereği yapılması gereken incelemeler, belge kontrolleri ve sınır değer altında kalan tekliflere ilişkin aşırı düşük teklif sorgulamaları da göz önünde bulundurularak ihale komisyonu tarafından sürdürülmekte olup, ihale süreci henüz neticelenmemiştir. Henüz neticelenmemiş bir ihalenin basında sonuçlandı şeklinde yayınlanması etik olarak da uygun düşmemiştir. İhale neticesi ileri ki süreçte ayrıca açıklanacaktır" denildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER