Mersin Valiliği: “1 Mayıs Bu Yıl Da Cumhuriyet Meydanı’nda Kutlanacak”

Mersin Valiliği, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nın 25 yıldır olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet Meydanı’nda kutlanacağını belirterek, kutlamalar için her türlü tedbirin alındığını bildirdi.Mersin Valiliği’nden 1 Mayıs kutlamalarına...

Mersin Valiliği: “1 Mayıs Bu Yıl Da Cumhuriyet Meydanı’nda Kutlanacak”
Mersin Valiliği, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nın 25 yıldır olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet Meydanı’nda kutlanacağını belirterek, kutlamalar için her türlü tedbirin alındığını bildirdi.
Mersin Valiliği’nden 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin yazılı bir açıklama yapıldı. Bayramın en iyi şekilde geçmesi için katkı ve destek sağlandığı kaydedilen açıklamada, “1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı, 25 yıldır olduğu gibi bu yıl da 1 Mayıs 2016 günü ilimiz Cumhuriyet Meydanı’nda kutlanacaktır. Çalışanlarımızın 1 Mayıs Bayramı’nı huzur ve güven içerisinde, barış, kardeşlik ve huzur ortamında, bir şölen havası içerisinde kutlamalarını temin amacıyla Valiliğimizce her türlü tedbir alınarak gerekli düzenlemeler yapılmış olup bayramın en iyi şekilde geçmesi için katkı ve destek sağlanmıştır. Çalışanlarımızın 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı kutlu olsun” ifadelerine yer verildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER