Türk Kızılayı Mersin Şube Başkanı Nemci Erdem, bu yıl da Mersin’de Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıtacaklarını, gelemeyen vatandaşların adreslerine ise gıda kolileri gönderileceğini bildirdi.
Kızılay Mersin Şube Başkanı ve Yardım İyilik Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Erdem, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı. Ramazan ayını kutlayan Erdem, bu yıl da Ramazan ayında yardım faaliyetlerine devam ettiklerini belirten Erdem, Ramazan boyunca sıcak aş dağıtacaklarını söyledi. Erdem, “Hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarını gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı kendine görev edinmiş olan Türk Kızılayı Mersin Şubemiz, her yıl olduğu gibi bu yıl da 18 Haziran-16 Temmuz tarihleri arasına gelen Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek dağıtacak. Öncelikli olarak yetim, dul ve yaşlılar olmak üzere gelemeyen ihtiyaç sahiplerine ise gıda kolisi adreslerinde teslim edilecek” dedi.
Hayırsever ve duyarlı vatandaşlar sayesinde imkanların geliştirildiğini ifade eden Erdem, yapılan yardımların sadece Ramazan ile sınırlı kalmadığının da altını çizdi.
Kızılay Mersin Şubesi Ramazan Boyunca Yemek Dağıtacak
Türk Kızılayı Mersin Şube Başkanı Nemci Erdem, Bu Yıl Da Mersin’de Ramazan Ayı Boyunca İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek Dağıtacaklarını, Gelemeyen Vatandaşların Adreslerine İse Gıda Kolileri Gönderileceğini Bildirdi.
YORUM EKLE
1
Yenişehir Belediyesi Aşevi Bu Yıl Da İftar Sofrası...
2
Zabıtadan Seyyar Satıcılara Operasyon
3
Mersin İl Milli Eğitim Danışma Komisyonu Toplantısı...
4
Kıbrıslı İzciler İl Milli Eğitim Müdürü Koca’yı...
5
“Yatak Doktoru” Mersin’de
6
Sahil Güvenlik Komutanlığı’nın 33. Yaşı Kutlandı
7
Türkiye Şampiyonlarından Kaymakam Cinbir’e Ziyaret
8
Silifke’nin Kitap Kurdu
9
Mersin Büyükşehir’den Antep Fıstığı Atağı
10
Kitap Okuma Yarışmasında Dereceye Girenler Ödüllendirildi
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
GÜNEŞ
ÖĞLE
İKİNDİ
AKŞAM
YATSI
SIRADAKİ HABER