Hediye Labirentine Gir, Puan Topla, Hediye Kazan

Forum Mersin Alışveriş Merkezi, aynı gün tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine sürpriz hediyeler kazanma fırsatı sunuyor. 23 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Hediye Labirenti’ne girecek ziyaretçiler, puan toplayarak...

Hediye Labirentine Gir, Puan Topla, Hediye Kazan
Forum Mersin Alışveriş Merkezi, aynı gün tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine sürpriz hediyeler kazanma fırsatı sunuyor. 23 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Hediye Labirenti’ne girecek ziyaretçiler, puan toplayarak hediye kazanacak.
Forum Mersin, yine bir ilke imza atarak, Mersin’in en eğlenceli ve kazandıran Hediye Labirenti yarışmasını başlatacak. Forum Mersin’den aynı günde tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, Hediye Labirenti’ne girmeye hak kazanacak. Alışveriş fişini şişme labirentin girişinde görevliye gösterenler, labirente girmek için kayıt yaptıracak. Ziyaretçiler maceraya, takacakları dijital gözlükle başlacaklar, labirente girerken dijital gözlükle kendilerini kuş bakışı seyretme imkanı bulacaklar. Yarışmacılar, duvardaki puan kartlarını en kısa sürede toplayarak çıkışa ulaşmak için zamana karşı mücadele edecekler. En çok puanı toplayanlar, sürpriz hediyelerin sahibi olacak.
Macera labirent içinde devam ederken, izleyiciler de yarışmanın heyecanını yarışmacının gözlüğü sayesinde naklen izleyecek.
Forum Mersin yetkilileri, tüm Mersinlileri 9 gün sürecek bu keyifli etkinliğe davet ettiler.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER