Faslı Öğrencilere Mersin’de Uluslararası Liderlik Eğitimi

Türkiye’de öğrenim gören Faslı öğrencilere, Mersin’de ‘Uluslararası Liderlik Becerileri Eğitimi’ verildi.Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından...

Faslı Öğrencilere Mersin’de Uluslararası Liderlik Eğitimi
Türkiye’de öğrenim gören Faslı öğrencilere, Mersin’de ‘Uluslararası Liderlik Becerileri Eğitimi’ verildi.
Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 65 Faslı öğrenciye, Mersin’in Silifke ilçesindeki Kapızlı 23 Nisan Kamp Eğitim Merkezi’nde Uluslararası Liderlik Becerileri Eğitimi verildi. 27-29 Mart 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitim programda katılımcılara, Liderlik Becerileri Eğitimi, Yeni Türkiye Vizyonu, Anadolu Liderlik Modeli, Kültürler Arası İletişim Becerileri, Liderlik ve Liderlik Özellikleri konularında eğitimler verildi.
Öte yandan, eğitimlerin yanı sıra Mersin’in kültürel ve tarihi mekanlarına geziler düzenlenirken, Türkiye-Fas Kültür Gecesi ve Türkiye-Fas Futbol Dostluk Maçı organizasyonlarıyla da dostluk ve kardeşlik duyguları pekiştirildi. Eğitimin sonunda, bilgi yarışması ve eğitim boyunca yapılan etkinliklerde başarılı olan öğrencilere çeşitli ödüllerin yanı sıra katılım belgesi verildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER