Başkan Tuna Oyunu Kullandı

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Yalınayak İlkokulu’nda Oyunu Kullanarak, Seçimlerin Türkiye İçin Hayırlı Olması Temennisinde Bulundu.

Başkan Tuna Oyunu Kullandı
Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Yalınayak İlkokulu’nda oyunu kullandı.
Başkan Tuna, 1 Kasım seçimlerinde oyunu kullanmak üzere Yalınayak Mahallesi’nde bulunan Yalınayak İlkokulu’na geldi. Burada, 2270 nolu sandıkta oyunu kullanan Tuna, seçimlerin Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunarak, sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.
Oyunu kullandıktan sonra bir açıklama yapan Tuna, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye açısından son derece önemli olduğunu vurguladı. 1 Kasım seçimlerinin, Cumhuriyetin kuruluşunun 92. yıl dönümünün hemen ertesinde gerçekleştirilmesinin seçimlere ayrı bir önem yüklediğini de kaydeden Tuna, “Demokrasilerde seçimler demokrasinin düğünü gibidir. Millet burada bir karar verecek. Vatandaşlarımız, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yıl dönümünü yeni kutlandığımız günün akabinde kendini yönetecek insanları kendisi seçecek. İnşallah vatandaşlarımız, Türk Milleti’ne yakışan, dünyanın en iyi idare şekli olan Cumhuriyetin devamı noktasında kendi iradelerini sandığa yansıtacak ve kendisini yönetecek insanları doğru bir şekilde seçeceklerdir. Bu günler inşallah, insan haklarının korunduğu, demokrasinin en uç noktada yaşandığı, herkese göre adaletin sağlıklı ve en iyi şekilde uygulandığı günlere doğru gider. Tabi söz ve karar milletin, onlar ne derse o olacak. Hayırlı olsun. Hem şehrimiz hem ülkemiz hem de çocuklarımız için bu seçim hakikaten çok önemli. Bu millet geleceğine oy verecek aslında. Nasıl bir sonuç çıkarsa ona da herkes uymak zorunda kalacak” dedi.
Bu seçimlerde sandığa gitme oranının yüksek olacağına inandığını belirten Tuna, “Ümit ediyorum ki, seçime katılım oranı açısından yerel yönetimler seçimlerinde yakalanan değer yakalanacak. Çünkü millet artık sandığa gitmemenin gelecekte kendisi adına ne kadar sıkıntı doğuracağının farkında. İnsanlar keşke dememek istiyor” diye konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER