Akademik Unvanlı Hekimler Buluşuyor

Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Çeliktaş Medical Park Tarsus Hastanesi Ailesine Katıldı.

Akademik Unvanlı Hekimler Buluşuyor
Medical Park Tarsus Hastanesi hekim kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Çeliktaş da Medical Park Tarsus Hastanesi ailesine katıldı.
Bugüne kadar başarılı vakalar gerçekleştiren Doç. Dr. Mustafa Çeliktaş, artık Medical Park’ta Tarsus ve bölge halkına sağlık hizmeti sunacak.
Hizmet sunduğu 165 yatak kapasitesiyle bölgenin en büyük özel hastanesi olan Medical Park Tarsus Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Profesör, doçent, yardımcı doçent gibi akademik unvanlı hekimlerle kadrosunu güçlendiren Medical Park Tarsus Hastanesi, sadece hekim kadrosunu büyütmekle kalmayıp aynı zamanda yeni ünite ve hizmete açtığı bölümlerle de dikkat çekiyor. En son Nefroloji bölümünü hizmete açan ve Prof. Dr. Mehmet Horoz ile Tarsus ve bölge halkına şifa sunan hastane bu gücünü yeni hekim ve branşlarla artırıyor.
Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, özellikle son 5 aydır ciddi yatırımlar yaptıklarını söyledi. Yatırımlarının çok yönlü olduğunu, yatırımlarını yaparken bölge dinamiklerini ve gelen talepleri dikkate alarak gerçekleştirdiklerini anlatan Egin, “Tarsus civarıyla birlikte 400 binin üzerinde nüfusu olan bir kent. Dinamikleri çok güçlü. Böyle bir kente sağlık hizmeti sunmak ve en önemlisi yöre insanının kaliteli sağlık hizmeti alması için çalışıyoruz. Medical Park, Tarsus’ta hocaları buluşturuyor. Profesör, doçent ve yardımcı doçent gibi akademik unvanlı hekimlerimizin sayısı artıyor. Nefroloji, Tıbbi Onkoloji ve Psikiyatri branşlarını ruhsatımıza ekledik. Yakında endokrinoloji bölümünü açacağız. Uyku laboratuvarı açtık. Medical Park Tarsus değişim ve dönüşüm yaşıyor. Amacımız bölgenin sağlık üssü olmak” diye konuştu.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER