Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Mersin Koruma Şube Müdürlüğü görevinden Silifke Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Levent İzmir’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.
İlçenin huzur ve refahı için kurumlar arası işbirliğinin önemli olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Turgut, “Silifke Belediyesi olarak kurumlar arası iş birliği ve çalışmaya her zaman önem veriyoruz. Halkımızın refahı ve mutluluğu her şeyden önce gelir. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak, ilçemizi en iyi şekilde yönetmenin gayretini göstereceğiz. İlçemiz tarihi ve doğal güzellikleriyle yaşanabilir bir ilçe. İnsanları güler yüzlü ve misafirperverdir. Görev yaptığınız süreçte bu güzellikleri ve samimiyeti birebir yaşayacaksınız. Yeni görevinizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Ziyaretinde Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a eşlik eden Başkan Yardımcısı Mehmet Kafes’te, Emniyet Müdürü Levent İzmir’e görevinde başarılar diledi.
Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve yardımcısı Mehmet Kafes’in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Levent İzmir, “Görevimiz sadece insanlarımızın can ve mal güvenliklerini sağlamak değil, toplumun refahı ve mutluluğu içinde gece gündüz çalışmaktayız. Bu bizim asli görevimizdir ve bundan asla taviz verilemez. İnsanlarımızın canını korumakla görevliysek, bunu her koşulda yerine getirmek zorundayız. Bunu yaparken vatandaşlarımızın da üzerlerine düşen bazı sorumluluklar var. Onlarında kendi canları ve malları için kurallara uymaları gerekiyor. Bunu da ancak ve ancak eğitimle aşacağız. Denetimlerimizi daha düzenli ve eğitimli bir şekilde sürdüreceğiz. Trafik konusunda yaşanan sorunları sürücülerimizi ve vatandaşlarımızı eğiterek aşacağız. Sorunlar; birlikte ve beraber çalışırsak daha kolay aşılacaktır. İnşallah Silifke’de kurumlar arası işbirliği ortamında çalışarak başarılı işlere imza atacağız. Ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başkan Turgut’tan İzmir’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut Ve Başkan Yardımcısı Mehmet Kafes Silifke Emniyet Müdürlüğü Görevine Yeni Atanan Levent İzmir'i Ziyaret Etti.
YORUM EKLE
1
Başkan Tollu, Bölge Gazetecilerine Kızkalesi’ni...
2
Mersin İdmanyurdu Trabzon Maçında İlk Galibiyetini...
3
Türk Heyet İran’dan Umutlu Döndü
4
Aşut: “Ovp Rakamları Türkiye Ekonomisinin İyi...
5
Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Dünya Gıda...
6
Yenişehir Okul Müdürleri Toplantısı Yapıldı
7
Silifke’de Emeklilere Ucuz Konut Müjdesi
8
Bozyazı Atıksu Arıtma Tesisi Açılıyor
9
Jandarma Trafik’ten Öğrencilere Eğitim
10
Korkmaz: "Teknik Direktör Olmak Futbolcu Olmaktan...
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
GÜNEŞ
ÖĞLE
İKİNDİ
AKŞAM
YATSI
SIRADAKİ HABER