'Asma Bağı' Kavgası Kanlı Bitti

Mersin'de kiracı ile ev sahibi arasında 'asma bağı' nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda 2 kişi yaralanırken, polis bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

'Asma Bağı' Kavgası Kanlı Bitti
Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde merkez Akdeniz ilçesi Gündoğdu Mahallesi'nde, ev sahibi ile kiracısı arasında 'asma bağının' kesilmesi nedeniyle tartışma çıktı. Tarafların yakınlarının da dahil olmasıyla kavgaya dönüşen tartışmada bir kişi, vücudunun çeşitli yerlerine aldığı darbelerle yaralandı.

Öğleden sonra ise kavganın yaşandığı 5797 sokağa 33 BZZ 52 plakalı araçla gelen bir grup, kavga ettikleri şahısların üzerine ateş etti. Şahıslar arabayı bırakıp kaçarken, açılan ateş sonucu bir kişi yaralandı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Silahla yaralanan şahsın yakınları, olay yerinde bırakılan araç ile bir polis aracına saldırdı. Polis tarafları ayırmakta güçlük çekince, bölgeye zırhlı araç ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Bölge polisler tarafından kordon altına alınırken, olay çevresinden insanlar uzaklaştırıldı. 

Ekipler, çok sayıda boş kovan da bulurken, kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2014, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER