BELEDİYE, İHTİYAÇ SAHİPLERINE EL UZATTI

Tarsus Belediyesi insana dokunan hizmetleri ve Sosyal Belediyecilik anlayışı ile her koşulda vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

BELEDİYE, İHTİYAÇ SAHİPLERINE EL UZATTI

TARSUS BELEDİYESİ ZORLU KIŞ SÜRECİNDE KÖYLERDE HANELERE MİSAFİR OLDU, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE EL UZATTI

Tarsus Belediyesi insana dokunan hizmetleri ve Sosyal Belediyecilik anlayışı ile her koşulda vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.

Tarsus Belediyesi, kar yağışının etkili olduğu Dorak ve Böğrüeğri Kırsal Mahallelerinde çetin kış şartlarında mağduriyet yaşanmaması için ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı gerçekleştirdi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'' Vatandaşlarımızın her koşulda yanında olmaya devam ediyoruz, çünkü biz birlikte güçlüyüz.'' dedi.

Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sonrası kentte seferberlik ilan eden Tarsus Belediyesi, yol açma ve küreme çalışmalarının yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşları da ihmal etmiyor. Dorak ve Böğrüeğri Kırsal Mahallelerinde olumsuz hava koşullarından vatandaşların en az derecede etkilenmesi sağlanmak amacıyla ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı gerçekleştirildi. Mahalle muhtarları ile koordine halinde gerçekleştirilen yardımlar ev ev gezerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

''AMACIMIZ BU KIŞ AYLARINDA MAĞDUR AİLELERİN YANINDA OLUP SEVİNÇLERİNE ORTAK OLMAK''

Zorlu hava koşullarında vatandaşların mağduriyet yaşamaması için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ''Kırsal kesimlerimizde kış şartlarının ağır geçmesinden kaynaklı olarak vatandaşlarımız mağduriyetler yaşamasın diye var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Tüm ekiplerimizle beraber etkili olan kar yağışı sonrası kırsal mahallelerimizde kar küreme ve yol açma çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra Dorak ve Böğrüeğri Mahallerimizde ihtiyaç sahibi, 65 yaş üstü ve dezavantajlı vatandaşlarımıza gıda yardımı gerçekleştirdik. Amacımız bu kış aylarında mağdur ailelerin yanında olup sevinçlerine ortak olmak. Belediyemizin imkanlarını gençlerimiz, kadınlarımız, engellilerimiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için kullanıyoruz ve kullanmaya devam edeceğiz" dedi.

BAŞKAN BOZDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Vatandaşlar Tarsus Belediyesi'nin verdiği destek için Başkan Bozdoğan'a teşekkür ederek, "Zor günümüzde, zorlu hava koşullarında bizi hatırlayıp destek oldukları için Allah razı olsun. Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan'a çok teşekkür ederiz." diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER