Pamukspor'un Hedefi Kazanmak

Mersin'i bu yıl Voleybol Kadınlar 2. Ligi'nde temsil eden Pamukspor, hafta sonu oynayacağı Maltepe Yalı maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Murat Oğuz, "Bir türlü şansızlığımızı kıramadık. Bundan sonra bütün maçlarımızı kazanmamız gerekiyor" dedi.

Pamukspor'un Hedefi Kazanmak
Geçtiğimiz hafta son deplasmanda Kazan Belediyeye 3-1 yenilen Mersin Pamukspor, ligdeki 13. mağlubiyetini aldı. Ligde oynadığı 15 maçtan sadece 2 galibiyet çıkarabilen Mersin ekibi, 7 puanla 11. sırada yer alıyor. Bu hafta sonu evinde Maltepe Yalı ile karşılaşacak olan Güney ekibi, bu maçı kazanarak seri galibiyetler yakalamanın peşinde.

Kazan Belediye ile Maltepe Yalı maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Pamukspor Antrenörü Murat Oğuz, Kazan Belediye karşısında istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade ederek, "Maça istediğimiz gibi başlayamadık ve ilk seti kaybettik. Ondan sonraki setler ise başa baş gitti ancak maçı kaybettik. Tabi bu maç bizim için 6 puanlık bir maçtı. Çünkü maç öncesi rakibimizle puan farkı 4'dü. Bu maçı kazansak aramızda 1 puanlık bir fark kalacaktı ancak olmadı. Yine şansızlığımızı kıramadık. Zaten sene başından beri bir şansızlığımız var. Maçlarda iyi oynuyoruz, iyi mücadele ediyoruz ama bir türlü sonuca gidemiyoruz. Sene başından beri de bunu bir türlü düzeltemedik" diye konuştu.

Maltepe Yalı maçıyla ilgili Oğuz, "Maltepe Yalı ligin güçlü ekiplerinden biri konumunda. Ancak artık bizim için zor maç kolay maç diye bir şey kalmadı. Eğer bu ligde kalmak istiyorsak, kalan bütün maçlarımızı kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. O yüzden bu maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacağız. Bu bilinçle hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Çünkü bundan sonra yaşayacağımız puan kayıpları bizim ligden düşmemize neden olabilir. Maltepe maçında bütün Mersinlileri bize destek olmaya çağırıyoruz" şeklinde konuştu.

Takım kaptanı Kübra Kaya ise takım olarak bir türlü istedikleri seri galibiyetleri alamadıklarını ifade ederek, "Maçlara çok iyi hazırlanıyoruz ama maçlarda istediğimiz sonuçları bir türlü alamıyoruz. Aslında çoğu maçta da iyi oynadık ve iyi mücadele ettik ancak sonuca gidemedik. Bundan sonra kalan 6 maçımızı mutlaka kazanmamız gerekiyor. O yüzden 6 maçın hepsi bizim için final niteliğinde geçecek. Bu maçların tamamını kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. İnşallah bu sene çıktığımız bu ligde kalıcı oluruz" dedi.
Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2014, 10:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER