Pamukspor'da Galibiyet Sevinci

Mersin'i bu yıl Voleybol Kadınlar 2. Ligi’nde temsil eden Mersin Pamukspor'da, TVF Spor Lisesi karşısında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. Antrenör Murat Oğuz, "Uzun aradan sonra galip gelip şansızlığımızı kırdığımız için mutluyuz" dedi.

Pamukspor'da Galibiyet Sevinci

 

Geçtiğimiz hafta sonu ikinci yarının ilk maçında evinde TVF Spor Lisesi'ni 3-1 yenen Pamukspor, 10 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı. Ligde oynadığı 12 maçın 10'undan mağlup, 2'sinden ise galip ayrılan Pamukspor, 7 puanla 11. sırada yer alıyor. Bu hafta sonu deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan 'Mersin'in Sultanları', bu maçtan da galip gelip seri galibiyet yakalamanın peşinde.

TVF Spor Lisesi ile MKE Ankaragücü maçıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Pamukspor Antrenörü Murat Oğuz, ikinci yarıya çok iyi hazırlandıklarını ifade ederek, "Çalışmalarımızı Mersin'de yaptık. Cumartesi, Pazar demeden 7 gün idman yaptık. Tabi bu arada takımımıza da takviyeler yaptık. Ancak ne olursa olsun her zaman ikinci yarıda olsa ilk maçlar zor geçeceğini biliyorduk. Nitekim TVF Spor Lisesi maçı bizim açımızdan zor geçti. Çünkü maça çok kötü bir başlangıç yaptık. Rakibimiz bir ara 6-7 sayılık bir fark yakaladı. Ancak daha sonra oyuncularımız toparlandı ve ilk seti zorda olsa 27-25 kazandık. İkinci sete ise iyi başladık ama sonradan bu sefer kötü oynadık. Bu seti de 25-23 kaybettik. Bu setten sonra takımımız daha derli toplu oynayarak maçı 3-1 kazanmasını bildik. Oyuncularımın hepsini kutluyorum. Ancak daha henüz yeni transferlerle, takımımızın tam olarak hazır olmadığını gördük. Bunu en kısa sürede çözüp, seri galibiyetler almamız gerekiyor" diye konuştu.

MKE Ankaragücü maçıyla ilgili Oğuz, "Ankara takımı bizim dengimiz bir takım. Bu maçın hazırlıklarını da hafta başından beri sürdürüyoruz. Zor bir deplasman olacak ama kazanmaktan başka çaremiz yok. Çünkü artık kaybetme lüksümüz yok. Bunun bilinci ile maça çıkmalıyız. Ancak seri galibiyetler alarak bu kötü durumdan kurtulabiliriz. İnşallah hafta sonu oynayacağımız maçtan iyi bir skor alıp, Mersin'e mutlu döneriz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2014, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER