Özoğlu; "4'lü Finallere Kalmak İstiyoruz"

Hentbol Erkekler Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni 34-26 yenen Mersin ekibi, 4'lü finaller için avantaj yakaladı.

Özoğlu;
 Mersin Hentbol Takımı Sportif Direktörü Osman Özoğlu, "İzmir'den avantajlı döndük. Evimizde oynayacağımız maçtan da en iyi skoru alıp 4'lü finallere kalmak istiyoruz" dedi.
 İlk maçta deplasmanda İzmir ekibini 8 sayı farkla geçen Mersin ekibi, 4 Mart'ta evinde İzmir takımını rövanş maçı için ağırlayacak. Bu hafta sonu ligde Trabzonspor'u ağırlayacak olan Güney ekibi, bu maçı da kazanarak iyi gidişatını sürdürmek istiyor.




"4'lü Finallere Kalmak İstiyoruz"

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Trabzonspor maçlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Mersin Hentbol Takımı Sportif Direktörü Osman Özoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi karşısında zorlu bir mücadele verdiklerini ifade ederek, "Maça çok kötü başladık. İlk 15 dakikada 12-6 mağluptuk. Ancak ardından toparlanan ve birbirine kenetlenen takımımız daha iyi mücadele etmeye başladı. Bunun sonucunda da ilk yarı 15-15 berabere bitti. İkinci yarıya ise iyi başladık ve maç sonuna kadar bunu koruduk. Farkı 8-9'lara çıkarınca maçın kontrolü bize geçti. Genç kalecimiz Enis muhteşem ekstra toplar çıkardı. Oyuncumuzu Semih'in de büyük katkısı maçı kazanmamızda etkili oldu. İzmir'den avantajlı döndük. Büyük ihtimalle 4'lü finallere kalırız diye düşünüyorum. Evimizde oynayacağımız maçtan da en iyi skoru alıp 4'lü finallere kalmak istiyoruz" diye konuştu.

Bu hafta ligde oynayacakları Trabzonspor maçıyla ilgili de Özoğlu, Trabzonspor'un 2 puan önlerinde olduğunu hatırlatarak, "Ligin güçlü ve iyi ekiplerinden biri. 5 tane iyi yabancı oyuncuları var. Çok tecrübeli bir antrenörleri var. O yüzden bu maç bizim için çok zor olacak. Eğer kazanırsak yukarıdaki yerlere tırmanma şansızım olacak. Kaybettiğimiz takdirde ise ilk 8 içinde yine var olacağız. Zaten büyük ihtimalle Play-off'a kalırız diye düşünüyorum. Bizim için hedef maçlarından birisi. Bu Cumartesi günü saat 14.00'da Seyfi Alanya Spor Salonu'nda oynayacağımız maça bütün spor severleri bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2014, 13:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER