Meskispor'un Hazırlıkları Sürüyor

Mersin'i bu yıl Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) temsil eden 3 takımdan biri olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, bu hafta sonu oynayacağı Osmaniyespor 2011 maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Muzaffer Tozlu, "Ligde kalan maçlarımızdan en iyi skoru alıp, ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

Meskispor'un Hazırlıkları Sürüyor

 Geçen hafta sonu deplasmanda Kozan Belediyespor'a 2-1 yenilen Meskispor, ligdeki 4. mağlubiyetini aldı. Ligde oynadığı 16 maçın 8'inden galip, 4'ünden de berabere ayrılan Mersin ekibi, topladığı 28 puanla 4. sırada yer alıyor. Bu hafta sonu deplasmanda Osmaniyespor 2011 takımıyla karşılaşacak olan güney ekibi, bu maçı kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Kozan Belediyespor ile Osmaniyespor 2011 maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Meskispor Antrenörü Muzaffer Tozlu, Kozan Belediyespor maçında şanssızlık yaşadıklarını ifade ederek, "Maçta iyi oynadık ve mücadele ettik ama olmadı. Maçtan mağlup ayrıldık. Tabi futbolda bu tür sonuçlar normal ama bizim dengimizde olan bu tür takımlara karşı maç kaybetmemeliyiz. Kaybettiğimiz için üzgünüz. Bir an önce bu mağlubiyeti unutup önümüzdeki maçlara konsantre olmalıyız" diye konuştu. 

Osmaniyespor 2011 maçıyla ilgili de Tozlu, "Hafta başından beri çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Puan sıralamasına bakıldığında dışarıdan kolay bir maç gibi görülüyor ancak bizim açımızdan çok zor geçecektir. Rakibimiz ne kadar sıralamada alt sıralarda yer alsa da maçlarda iyi oynayan ve iyi mücadele eden bir ekip. O yüzden maça iyi konsantre olmalıyız. Maçın zorluk derecesinin bilincinde maça çıkarsak maçı kazanırız diye düşünüyorum. Tam tersi durumda ise istemediğimiz bir sonuç alabiliriz. Tabi bizim için şu anda öncelik Mersin takımları içinde birinci olmak. Şu anda 2. ile 14 puanlık bir fark var. Ligde ise 10 maçımız kaldı. Bu kadar maçta bu fark kapanabilir. Bundan dolayı biz tüm maçlarda en iyi skoru elde edip, Mersin takımları içinde ligi birinci bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2014, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER