MESKİSPOR ÖNÜMÜZDEKİ SENEDE BAL'DA MÜCADELE EDECEK

Mersin'i bu yıl Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) temsil eden 3 takımdan biri olan Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, önümüzdeki yıl yeniden BAL'da mücadele etmeyi garantiledi.

MESKİSPOR ÖNÜMÜZDEKİ SENEDE BAL'DA MÜCADELE EDECEK
 Geçtiğimiz hafta sonu bir diğer Mersin ekibi Toroslar Belediyesi'ni 1-0 yenen Meskispor, ligdeki 12. galibiyetini aldı. Toroslar Belediyesi'ne 20, Anamur Belediyespor'a 36 puanlık bir fark atan Mavi-Beyazlı ekip, ligin bitime 3 hafta kala BAL'da kalmayı garantiledi. Bu hafta evinde Niğde Belediyespor ile oynayacak olan Güney ekibi, zorlu maçtan galip ayrılmak istiyor.
Toroslar Belediyespor ile Niğde Belediyespor maçlarıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Meskispor Antrenörü Muzaffer Tozlu, Toroslar Belediyespor maçını rahat oynadıklarını ifade ederek, "Bizim için artık lig bitti diyebilirim. Çünkü bir üst lige çıkma şansımız yok. Bir alt lige düşme ihtimalimiz de artık ortadan kalktı. O yüzden stressiz bir maç oynadık. Her iki takım açısından da iyi bir maç oldu. Mücadele gücü yüksek bir maç oldu. Tabi kazanan taraf biz olduk. Kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımı galibiyetten dolayı kutluyorum. Önümüzdeki yılda BAL'da mücadele edeceğiz. Tabi bu ayrıca bizi mutlu etti. Bir yıllık bir emek vardı ve bunun boşa gitmemesi gerekiyordu. Emeklerimizi, çalışmalarımızın karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Her zaman yanımızda olan Yönetim Kurulu üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.
Niğde Belediyespor maçıyla ilgili de Tozlu, "Niğde Belediyespor'un konumu ve gücü ortada. Şu anda 56 puanla 2. sıradalar ve liderlik için mücadele ediyor. Bu sene özellikle Türkiye Kupası maçında Beşiktaş gibi Türkiye'nin en büyük takımlarından birini yenerek güçlü bir ekip olduğunu herkese gösterdi. Tabi bizde bu maça en iyi şekilde hazırlanıyor. Maç sahada oynanır, maç oynanmadan kimse sonucunu bilemez. Biz maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2014, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER