Mersin'i Doğa Koleji Temsil Edecek

Mersin’de düzenlenen Okul Sporları Genç Kız Basketbol Müsabakaları’nda şampiyon olan Özel Doğa Koleji, Türkiye yarı finallerinde Mersin’i temsil edecek.

Mersin'i Doğa Koleji Temsil Edecek


Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Okul Sporları Genç Kız Basketbol Müsabakaları sona erdi. 25 Kasım 2013-14 Ocak 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen müsabakalara 33 takım katıldı. Müsabakaların final karşılaşmasında, Özel Doğa Koleji kız basketbol takımı, Özel Bahçeşehir Koleji’ni 63-52 yenerek şampiyon oldu. Doğa Koleji, Mersin’i yarı finallerde temsil etmeye hak kazanırken, ikinci olan Bahçeşehir Koleji de gruplarda kenti temsil edecek. Müsabakalarda üçüncülüğü ise Özel TED Koleji elde etti.

Final maçının ardından dereceye giren takımlara ödüllerini Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salman Malkoç, Spor Şube Müdürü Ahmet Tarakçı ve Basketbol İl Temsilcisi Osman Denizer verdi. Ödül töreninin ardından açıklama yapan İl Müdürü Malkoç, “Okul sporları Türk sporu için çok önemli. Buralardan çıkacak olan yetenekler tespit edilip iyi değerlendirilirse inanıyorum ki, Mersin’den birçok başarılı sporcu çıkacaktır. Müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, dereceye giren sporculara başarılar diliyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2014, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER