Mersin İdman Yurdu Telefi Peşimde

PTT 1. Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında kaybedilen 2 puanı, Tavşanlı galibiyetiyle telafi etmek istediklerini söyledi.

Mersin İdman Yurdu Telefi Peşimde
Kahramanlı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, kendi evlerinde oynadıkları ve 2-2 berabere biten İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 2 puan kaybettiklerini söyledi. 

Seyir açısından çok zevkli ve güzel bir maç olduğunu vurgulayan Kahramanlı, "Ancak belli ki, rakibimiz maça bizden daha iyi hazırlanmış. Doğrusunu söylemek gerekirse bizden daha iyiydiler ve daha istekliydiler. Oyun üstünlüğü de onlardaydı. Biz de çok kötü değildik. Her şeye rağmen güzel bir maç oldu ve her iki tarafı da kutlamak gerek. Fakat bizim bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Ligin ilk yarısında deplasmanda yendiğimiz bu takımı, dün kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak yenmemiz gerekirdi" dedi.

Çarşamba günü TKİ Tavşanlı Linyitspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Kahramanlı, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında kaybedilen 2 puanı, Tavşanlı galibiyetiyle telafi etmek istiyoruz. Bundan sonra puan kaybetme lüksümüz yok. 11 haftadır mağlubiyet almayan oyuncularımın, Tavşanlı'dan da galibiyetle döneceğine inanıyorum. Hedefi olan ve bu hedefe emin adımlarla ilerleyen bir takımız. Tavşanlı'yı yenip, sonrasında kendi sahamızda Fethiyespor'u da geçerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunu yapacak güçteyiz, teknik heyetimize ve futbolcularımıza güveniyoruz" diye konuştu.

Konuşmasında hakem hatalarına da değinen Kahramanlı, şöyle devam etti:

"11 haftadır yenilmeyen bir takımız. Bizi yenerse hakemler yener. Dünkü maçta da bir çok hakem hatası oldu. Bir futbolcumuza direk kırmızı kart gösterildi. Karşı takımın da kartlık bir çok pozisyonu olmasına rağmen, onlara bu kart çıkmadı. Biz vicdanlı, merhametli, düdüğünü doğru çalan, bayrağını sağlam kaldıran hakemler istiyoruz. Biz kimsenin hakkını istemiyoruz, ama hakkımızın da yenilmesine razı değiliz."
Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2014, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER