LaLiga 5 Yıl Boyunca Saran Media Group'ta

Saran Media Group, LaLiga’nın yayın haklarını 2022 – 23 sezonundan itibaren 5 yıl süreyle satın aldı. Maçları S Sport ve S Sport Plus canlı yayınlanacak.

LaLiga 5 Yıl Boyunca Saran Media Group'ta

Efsane futbol ligi LaLiga 2022-23 sezonunda S Sport ve S Sport Plus'ta izleyiciyle buluşuyor...


İstanbul, 21 Temmuz 2022 – Dünyanın en prestijli spor organizasyonlarının yayın haklarını elinde bulunduran Saran Media Group; futbolda dünyanın en çok takip edilen liglerinden LaLiga’nın yayın haklarını 2022 – 23 sezonundan itibaren 5 yıl süreyle satın aldı. “No Es Futbol. Es LaLiga”, “Futbol Değil, LaLiga” mottosuyla fırtınalar estiren ve dünyanın en iyilerinin top koşturduğu LaLiga; yeni sezonda S Sport ve S Sport Plus’ta futbolseverlerle buluşuyor.

Maçlar S Sport ve S Sport Plus’ta yayınlanacak

Saran Media Group, 2022-23 yılı itibarıyla 5 yıl boyunca İspanyol futbol ligi LaLiga’nın queencasino yayın hakları sahibi oldu. Özellikle ligde mücadele eden takımların Avrupa kupalarındaki başarısı ile tanınan ve Türk futbolseverlerin yakından takip ettiği LaLiga karşılaşmaları, stüdyo programları ve kaliteli spor yorumculuğuyla yeni sezonda S Sport ve S Sport Plus’ta yayınlanacak.


Teknik kapasitesi, güçlü altyapısı ve en iyilerin performanslarıyla yüksek tempolu bir lig olan LaLiga bu sene de milyonları, Camp Nou, Santiago Bernabeu ve Wanda Metropolitano gibi Avrupa futbolunun en büyük ve en tanınmış statlarına çekecek ve ekran başına kilitleyecek.

AjandaHaber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER