Henderson Moralimiz çok yüksek

Şampiyonlar Ligi'ni tekrar kazanmak ve kupayı kaptanımız Jordan Henderson'ın elinde görmek istiyorum" dedi.

Henderson Moralimiz çok yüksek

Henderson toplantıda morallerinin iyi olduğunu vurgulayarak, "Bu hafta iyi antrenman yaptık. Hafta sonu için şimdiden heyecanlıyız. Lig şampiyonluğu için elimizden geleni yaptık ama olmadı. Bizim için zor ama takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Bu sezon iki kupa kazandık ve daha fazla kişiye ulaşma şansımız çok yüksek" değerlendirmesini yaptı.Geçen haftaya kadar süren şampiyonluk yarışında Liverpool, Manchester City'deki son maçını kazandıktan sonra ligi ikinci sırada tamamladı.

Liverpool bu sezon FA Cup ve İngiltere Lig Kupası'nda mutlu sona ulaştı.'Liverpool ile görüştüm'Paris Saint-Germain ile 202 sözleşme imzaladı betvakti Beşe uzatan Mbappe, Liverpool ve Real Madrid ile tanıştığını söyledi. Fransız yıldız, "Liverpool ile görüşmemiz çok kısa sürdü. Benim tanışma sebebim Liverpool'u çok seven annemdi. Real Madrid'i istediğimi herkes biliyordu. Hikayemin burada bittiğini düşünmüyorum.

"Zou Ma suçunu kabul etti! Karar ne olacak?

Premier Lig ekiplerinden West Ham'ın futbolcusu Kurt Zouma, kedisine yönelik şiddet nedeniyle mahkemede işlediği suçları kabul etti. İlk duruşmaya katılan 27 yaşındaki futbolcu, video klipte kedisine şiddet uyguladığını doğruladı. Mahkeme, sanığın kararını 1 Haziran'daki duruşmada açıklayacak.Londra'daki Thames Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki ilk duruşmasına katılan 27 yaşındaki futbolcu, İngiliz medyasının bildirdiğine göre video klipte kedisine şiddet uyguladığını doğruladı. Kardeşi Yoan, videoyu çekip sosyal medyada paylaştığı için yanıldığını söyledi.Mahkeme, sanığın kararını 1 Haziran'daki duruşmada açıklayacak.

Muhabir

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2022, 21:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER