Nivgöz Basın Mensupları ile Biraraya geldi

Mersin Niv Göz hastanesi Yönetim kutulu Başkanı ve üyeleri ile, Mersin Yerel basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelerek hastane hakkında bilgiler verdi.

Nivgöz Basın Mensupları ile Biraraya geldi

Kahvaltıya Mersin Gazeteciler Cemiyeti başkanı Kaya Tepe, Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Hastane yönetim kurulu başkanı ve Hastane Doktoru olan Opr. Dr. İbrahim Taşkın basın toplantısında basın mensuplarına hastaneleri hakkında, ne zaman ve neden kurdukları hakkında bilgiler verdi.

2006 yılında Adana merkezde 2 hekimle hizmete başlayıp kısa bir süre sonra 2 merkez ve 11 hekime ulaştıklarını aktaran, İbrahim Taşkın “Bu kadar kısa sürede büyümemizdeki en önemli etken; işimizi iyi yapmamız bilmediğimiz işleri rahatlıkla sevk etmemiz ve etik değerlere bağlı olarak çalışmamız olduğunu düşünüyorum”  diyen Taşkın, şirketi kurarken ortaklarla 3 prensip üzerinde anlaştıklarını ve bu prensipler doğrultusunda hareket etiklerini söyledi.

Bu prensipler doğrultusunda 2-3 yıl içerisinden referans klinik haline geldiklerini, bir çok hastanın bazı tanıları doğrulamak için kendilerine başvurduklarını aktaran Taşkın, “Bu başarımızın nedenleri arasında işimizi iyi yapmamızın yanı sıra en son teknolojik ürünleri kullanmamızda çok önemli bir etkendir. Gözlüklerden kurtulmak için yapılan lazer teknolojisine 2007 yılında Türkiye’de  ikinci İstanbul dışında ise ilk kez bizim kliniğimizde kullanılmaya başlandı” dedi.

Bölge aranana klinik haline geldikten sonra marka başvurularının reddedilmesi üzerine yeni bir isim arayışı çerisine girdiklerini, 2014 yılında kendi patentleri olan Nivgöz adını alarak yollarına bu isimle devam ettiklerinin bilgisini veren Taşkın,  Sağlık mevzuatındaki prosedürler nedeniyle Mersin’de klinik açılışlarının uzadığını ancak işlemlerin tamamlanmasının ardından 2019 yılında 2 tam 2 de kısmi zamanlı Göz hekimi ve 1 anestezi uzmanı ile hizmete başladıklarını dile getirdi.

Taşkın, Nivgöz merkezi olarak hekimlerin bilgi ve tecrübelerini birbirlerine aktarmak adına iki haftada bir seminerler düzenlediklerini, dünyadaki gelişmeleri ve yeni tedavi ve teknolojik gelişmeleri takip etmek için ulusal ve uluslararası toplantılarda yer aldıklarını, bu toplantılarda bilimsel makaleler sunduklarını ve Türkiye’de 5-6 uzmanı olan azgörenlere yardım polikliniği Dr Deniz hanım tarafından 8 yıldız kliniklerinde hizmet verdiklerini aktardı. Bazı önemli ameliyatların olduğu  video gösteriminin ardından klinik içerisinde son teknoloji cihazların olduğu muayene ve ameliyathane gezildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER