Gülnar’da güvenli oyun alanları hazırlandı

Gülnar’da güvenli oyun alanları hazırlandı

Gülnar’da güvenli oyun alanları hazırlandı

GÜLNAR BELEDİYESİ ÇOCUKLARA OYUN PARKLARI KAZANDIRIYOR

Gülnar Belediyesi çocuklara güvenli yeni oyun alanları oluşturmak ve yetişkinlerin spor yapmaları için yeni parkların yapımına devam ediyor.

Belirlenen program dahilinde, ihtiyaç önceliğine göre tespit edilen mahallelerde çocuklara oyun parkı yapım çalışmaları devam ederken park alanlarında çocuklar için oyun gruplarının montajı yapılıyor, yetişkinler için spor aletleri kuruluyor.

Bu kapsamda Gülnar Belediyesi ekipleri Hacıpınar Mahallesi Ahmet Usta Sokakta Çocuk Oyun Parkı yapımına devam ediyor.

Çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiği parkta, İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı ile birlikte incelemelerde bulunan Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Ülkemizin geleceği için çocuklarımız çok önemli. Onlar bizim yarınlarımız. Çocuklarımızı yarınlara taşımak bizim en asli görevimiz. Gülnar Belediyesi olarak çocuklarımıza güvenli yeni oyun alanları oluşturuyoruz. Mahallelerde çocuk oyun parklarının ihtiyaçlarını tespit ettik ve öncelik sırasına göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Hacıpınar Mahallemizde çocuklarımıza yeni bir oyun parkı hazırlıyoruz. Ayrıca çocuk parkımızın içerisinde vatandaşlarımız için spor aletleri de kuruyoruz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız bizim için çok değerlidir. Onların mutluluğu ve sağlığı her şeyden önce gelir. Gülnar Belediyesi olarak çocuklarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Program dahilinde ilçemize daha çok çocuk oyun parkları kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

#DahaGüzelBirGülnarİçinÇalışıyoruz

#GülnarBelediyesi #ÜretkenBelediyecilik

#ÇocukParkı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER