MİLLET, HAKİMLERİ DEĞİŞTİRİP FETÖ'CÜLERİ SERBEST BIRAKACAKLARA HAYIR DEDİ

24 Haziran seçimlerinden iki gün önce hakkın rahmetine kavuşan, büyüğümüz, yakınımız ve köylümüz Murat Top (Dualarımız, Allah’tan merhumun tüm günahlarını affederek cennetinde en güzel yeri hediye etmesidir. Başımız sağolsun.) abimizin Kur’anında, köylülerimizden bir kardeşimizle yan yana oturdum. Merasimin başlamasına az bir süre kala, herkesin gündeminde olan seçimden bahsettik. Ben FETÖ suçlusu olanlardan yurt dışına kaçmış olanların kaçışlarının yanlış olduğundan sözettim. Örneğin tanıdığım birinin suçunun karşılığında 8.5 yıl mahkum olduğunu ve yatıp çıkacak dedim. O da, tıpa tıp aynı olmasa da, konuşmasından anladığıma göre, şöyle dedi: “Bu sefer olacak, 25 Haziran’dan sonra bütün hakimler değişecek ve yurt dışında olanlar geri dönecek, hapiste olanlar da çıkacaklar” dedi.

24 Haziran seçimlerinde millet; hakimleri değiştirip FETÖ’cüleri serbest bırakacak olanlara iktidarı teslim etmemeliyim dedi ve etmedi.

Nasrettin hoca, bahçede çalışırken, bir yolcu hocaya, “Ahmetler  köyüne kaç saatte giderim” der. Hoca da “yürü” diyor. Adam anlamaz ve tekrar aynı soruyu sorar. Hoca, “yürü!!” Bunun üzerine adam kızgın bir şekilde yürür.
Hoca adamın yürüyüşü izledikten sonra seslenir: “O köye iki saatte gidilir ama, bu gidişle sen, dört saatte varamazsın” der. Millet, Cumhur’un adaylarına yürü dedi… Ben de bu yürüyüşle Tayip Erdoğan dışındakilere hedefe ulaşamazsınız dedim... Ve Erdoğan dışındakiler köye, istenen sürede ulaşamadılar. Boş vaatlerle iktidar olunamazdı.. Olunmadı..

Bu millet:
Öcalan’ın heykelini dikecek olanın desteğini almak için seksen sekiz takla atana iktidarı vermemeliydi.. Şükür vermedi..
“Bütün yatırımlardan yapılanları yıkacağım, devam edenleri durduracağım, proje halinde olanları da rafa kaldıracağım diyenlere iktidarı vermemeliydi… Şükür vermedi..
Geleneksel din sevmezlerine, ama seçim sürecinde, özellikle din konusunda takiye yapanlara iktidarı vermemeliydi… Şükür vermedi…
Vaatlerinde FETÖ ve PKK hainleri ile mücadele edilmesinden söz etmeyenlere iktidarı vermemeliydi… Şükür vermedi..
Boş eller ve çıplak ayaklarla tankın önüne çıkanları seyredenlere iktidarı vermemeliydi.. Şükür vermedi..
Milletin değerlerine savaş açan darbeci, cuntacı, vesayetçi odaklarının yeniden sahne almasına müsaade etmemeliydi.. Şükür etmedi..
Koro halinde “Demirtaş dışarı çıkmalı” diyenlerin iktidar olursa, 53 tane Kürt’ü öldüren bu eşkıya başını dışarı çıkaracaklara iktidarı vermemeliydi.. Şükür vermedi..
“Seçim ikinci tura kalacak ve Demirtaş’ı Başkan yardımcısı yapacağımızı ilan edeceğiz. Çünkü HDP’lileri motive etmenin yolu budur” diyenlere iktidar vermemeliydi.. Şükür vermedi..
“Amerika’dan telefon ettiler”, “ABD ve Avrupa Erdoğan’ı istemiyor” diyenlere iktidarı vermemeliydi.. Şükür vermedi..
Millet ruhunu, kendi öz değerlerimizi benimsemeyenlere ve özellikle dini konularda ikiyüzlülük yapanlara iktidarı vermemeliydi.. Şükür vermedi..
Devletin polisine “ben senin ağzına s..ım” diyene iktidar vermemeliydi.. Şükür vermedi..
Terörle mücadelede, Afrin’de destan yazdıran ‘Temel Paşa’ya’,“ilk iş senin apoletlerini sökeciieeem, apoletlerini” diyenlere iktidarı vermemeliydi.. Şükür vermedi..
“PYD terör örgütü değildir”, “İHA’lar ve SİHA’lar sivilleri öldürüyor diyenlere iktidar verilmemeliydi.. Şükür vermedi..
Bizi yeniden İMF mandası yapma hevesinde olanlara iktidar vermemeliydi… Şükür vermedi..
İslam ve başörtüsü karşıtı olan Uğur Dündar’la kol kola olabilenlere ve bu şahsın TRT Genel Müdürü olmasını isteyenlere iktidarı vermemeliydi.. Şükür vermedi..
Yıllar önce sunuculuk yaptığı kanalın Ana Haberler programında, namaz kılan öğrencileri terörist gibi gösteren Uğur Dündar, %1 bile oy alamayan Temel Karamollaoğlu tarafından, Necmettin Erbakan’ı anma gecesine davet edilip katılmasını sağlayanlara ve böylece Hoca’nın kemiklerini sızlatanlara iktidar vermemeliydi.. Şükür vermedi..
Bir domuzun etinin bilmem kaçta kaçını, bir oturuşta rahatlıkla zıkkımlanabilen Canan Kaftancıoğlu gibi gezicilerle ittifak eden Temel Karamollaoğlu taraftarına iktidarı vermemeliydi.. Şükür vermedi..
Devletin kurumlarına tehditler savuran.. Kapalı kapılar ardında HDP ile gizli pazarlıklar yapanların tarafına iktidarı vermemeliydi.. Şükür vermedi..

Bu yazıda bahsettiklerime bakmayın, seçim öncesi, Erdoğan’ın dışındakiler kazanmak için değil ikinci olmak için birbirleriyle yarıştılar. Sonucu belli seçimdi ve beklenen sonuç alındı. Üç günde 2 liradan 6 liraya çıkan soğan, patates fiyatlarının daha nereye kadar yükseleceğini göreceğiz..
Sonucun, Anamur’umuz için, Mersin için; Türkiye’miz için hayırlı olmasını diler Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Başkanlık Sistemi’nde başarılı olası için dua ediyorum/edelim…

Hoş kalın. 25 Haziran 2018. Anamur. İsmet Kadıoğlu.

 

YORUM EKLE